تاثیرآلومینیم بر برخی پاسخ های فیزیولوژیک گیاه چای (Comellia sinensis L.cv.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیرآلومینیم بر برخی پاسخ های فیزیولوژیک گیاه چای (Comellia sinensis L.cv.) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیرآلومینیم بر برخی پاسخ های فیزیولوژیک گیاه چای (Comellia sinensis L.cv.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیرآلومینیم بر برخی پاسخ های فیزیولوژیک گیاه چای (Comellia sinensis L.cv.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیرآلومینیم بر برخی پاسخ های فیزیولوژیک گیاه چای (Comellia sinensis L.cv.) :

تعداد صفحات : ۶

چکیده مقاله:

گیاه چای علاوه بر اهمیت اقتصادی- تجاری، به دلیل مقاومت زیاد به آلومینیم و نیز بهبود رشد این گیاه در حضور فلز سمی آلومینیم، مورد توجه محققان قرار گرفته است. آلومینیم از فراوان ترین عناصر پوسته زمین است که که با حل شدن در خاک های اسیدی (pH5) در گیاه ایجاد تنش یا سمیت می کند. آزمایش های متعددی نشان داده است که آلومینیم در ابتدا وارد راس ریشه شده وغالبا۰ درآپوپلاست جای می گیرد. این تحقیق به منظور ارزیابی تاثیر آلومینیم بر برخی فعالیت های فیزیولویکی۵ گیاه چای انجام شد. بدین منظور بذور چای پس از جمع آوری و کاشت در گلدان در مرحله گیاهچه ۵ برگی به منظور اعمال تنش، به محیط هیدوپونیک منتقل و با غلظت های۰، ۱۰۰ و ۵۰۰ میکرومولار آلومینیم (AlCl3) تیمار داده شدند. پس از ۲۴ ساعت گیاهچه ها برداشت و میزان جذب آلومینیم، ترکیبات فنلی، فلاونوئیدها و برخی ترکیبات بیوشیمیایی گیاه اندازه گیری شد. نتایج بدست آمده حاکی از آن بود که تحمل گیاه چای به آلومینیم، احتمالا در ارتباط با فعال شدن سیستم آنتی اکسیدانی، افزایش محتوای فنل و فلاوونوییدها در ریشه و متعاقبا حذف رادیکال های آزاد تولید شده در ریشه است. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که میزان جذب آلومینیم در سلول های بافت ریشه در تیمار ۱۰۰ میکرومولار آلومینیم افزایش، ولی در تیمار ۵۰۰ میکرومولار کاهش یافت. همچنین تیمار آلومینیم اثر کاهشی بر مقدار مالون دی آلدهید ریشه و محتوای پروتئین محلول برگ داشت.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.