بررسی همبستگی بین میزان درصد اسانس با رنگدانه های فتوسنتزی و متابولیت های ثانویه در اکوتیپ های مختلف گیاه دارویی نعناع تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی همبستگی بین میزان درصد اسانس با رنگدانه های فتوسنتزی و متابولیت های ثانویه در اکوتیپ های مختلف گیاه دارویی نعناع تحت تنش شوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی همبستگی بین میزان درصد اسانس با رنگدانه های فتوسنتزی و متابولیت های ثانویه در اکوتیپ های مختلف گیاه دارویی نعناع تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی همبستگی بین میزان درصد اسانس با رنگدانه های فتوسنتزی و متابولیت های ثانویه در اکوتیپ های مختلف گیاه دارویی نعناع تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی همبستگی بین میزان درصد اسانس با رنگدانه های فتوسنتزی و متابولیت های ثانویه در اکوتیپ های مختلف گیاه دارویی نعناع تحت تنش شوری :

تعداد صفحات : ۶

چکیده مقاله:

پرورش گیاهان دارویی تحت شرایط تنش های محیطی از جمله موضوعات قابل توجه در عرصه جهانی میباشد. به همین منظور آزمایشی به صورت فاکتوریل اسپلیت پلات و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار در محل گلخانه تحقیقاتی (دمای ۲۸ درجه سانتیگراد، دوره روشنایی و تاریکی به ترتیب ۱۶ و ۸ ساعت و رطوبت نسبی ۶۰ درصد صورت گرفت. تیمارهای مورد مطالعه در این آزمایش شامل تیمار شوری در چهار سطح ( صفر، ۲/۵، ۵ و ۷/۵ دسیزیمنس بر متر) و اکوتیپ های مختلف نعناع در ۱۸ سطح بود که در دو مرحله برداشت مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج تجزیه همبستگی نشان داد که در سطح تنش شوری صفر (شاهد) نسبت کلروفیل a/b و آنتوسیانین با درصد اسانس همبستگی مثبت و معنیدار داشتند. اما با افزایش سطوح تنش شوری ۲/۵ دسیزیمنس بر متر سایر صفات مورد مطالعه شامل DPPH، کاروتنوئید و محتوای فنل کل دارای همبستگی مثبت و معنیدار با درصد اسانس بودند. در سطوح بالای تنش شوری ۵ و ۷/۵ دسی زیمنسبر متر صفات کلروفیل b و کلروفیل کل دارای همبستگی مثبت و معنیداری با درصد اسانس بودند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.