Investigating preservative effect of Anarijeh extract on shelf (Froriepia subpinnata) on shelf life of silver carp fish (Hypophthalmichthys molitrix) at superchilling temperature (-3 °C)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 Investigating preservative effect of Anarijeh extract on shelf (Froriepia subpinnata) on shelf life of silver carp fish (Hypophthalmichthys molitrix) at superchilling temperature (-3 °C) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد Investigating preservative effect of Anarijeh extract on shelf (Froriepia subpinnata) on shelf life of silver carp fish (Hypophthalmichthys molitrix) at superchilling temperature (-3 °C)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی Investigating preservative effect of Anarijeh extract on shelf (Froriepia subpinnata) on shelf life of silver carp fish (Hypophthalmichthys molitrix) at superchilling temperature (-3 °C)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن Investigating preservative effect of Anarijeh extract on shelf (Froriepia subpinnata) on shelf life of silver carp fish (Hypophthalmichthys molitrix) at superchilling temperature (-3 °C) :

تعداد صفحات : ۱۸

چکیده مقاله:

Fish have a high nutritional value for nutrients such as polyunsaturated fatty acids and digestant protein. But in spite of these properties, they are highly susceptible to corruption and spoil faster than other meats. Therefore, the use of preservatives during the shelf life is essential to prevent or delay corruption. In current study, preserving effect of Anarijeh extract was investigated at 1 and 0.5% concentrations as a natural additive on silver carp fillet. Chemical indices (TVB-N, PV, FFA, TBARS, pH) were measured on control samples and Anarijeh contained extract samples at -3 ° C for 28 days with 3 replications and then sensory characteristics were evaluated. The results showed that generally, Anarijeh extract significantly (P <0.05) delayed lipid oxidation during the shelf-life of the treated fillets. TVB-N, PV, FFA, TBARS, pH values in the treatments showed less changes over the storage time compared to the control sample (1% Anarijeh treatment> 0.5% Anarijeh treatment> control sample respectively). This means that Anarijeh extract can delay the spoilage process in the treated fish meat and extend the shelf life of the samples.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.