مقاله تأثیر مصرف زیره کوهی بر شاخص‌های سندرم متابولیکی، قدرت عضلانی و عملکرد قلبی – تنفسی زنان میانسال فعال: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر مصرف زیره کوهی بر شاخص‌های سندرم متابولیکی، قدرت عضلانی و عملکرد قلبی – تنفسی زنان میانسال فعال: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر مصرف زیره کوهی بر شاخص‌های سندرم متابولیکی، قدرت عضلانی و عملکرد قلبی – تنفسی زنان میانسال فعال: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر مصرف زیره کوهی بر شاخص‌های سندرم متابولیکی، قدرت عضلانی و عملکرد قلبی – تنفسی زنان میانسال فعال: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر مصرف زیره کوهی بر شاخص‌های سندرم متابولیکی، قدرت عضلانی و عملکرد قلبی – تنفسی زنان میانسال فعال: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده :

مقدمه: اثر زیره کوهی (Bunium persicum (Boiss.) B. Fedtsch.) بر سندروم متابولیکی و آمادگی جسمانی افراد کمتر فعال، تحت مطالعه قرار گرفته است.
هدف: هدف از تحقیق حاضر بررسی تأثیر مصرف زیره کوهی بر شاخص‌های سندرم متابولیکی، قدرت عضلانی و عملکرد قلبی- تنفسی زنان میانسال فعال بود.
روش بررسی: روش تحقیق حاضر از نوع نیمه تجربی بود و ۲۰ زن میانسال فعال انتخاب شده و به صورت تصادفی در دو گروه آزمایش (۱۰=n) و کنترل (۱۰=n) قرار گرفتند. ارزیابی‌ها در دو مرحله (قبل از مکمل‌سازی و پس از مکمل‌سازی) صورت گرفت. دوره مکمل‌سازی هشت هفته (روزانه ۵/۳ گرم پودر زیره کوهی) بود. ویژگی‌های عمومی آزمودنی‌ها، عملکرد قلبی- تنفسی، قدرت عضلانی، نیمرخ چربی، قند خون ناشتا، فشار خون و دور کمر اندازه‌گیری شد. به منظور تجزیه و تحلیل داده‌ها از آزمون تحلیل واریانس دو عاملی با اندازه‌گیری‌های مکرر در سطح معنی‌داری ۰۵/۰>P استفاده شد.
نتایج: مصرف زیره کوهی سطح تری‌گلیسرید را کاهش داد، اما بر وزن بدن، درصد چربی بدن، شاخص توده بدن، دور کمر، قند خون ناشتا، HDL-c، کلسترول تام، فشار خون سیستولیک، فشار خون دیاستولیک، قدرت عضلانی بالا تنه، قدرت عضلانی پایین تنه و عملکرد قلبی تنفسی تأثیر معنی‌داری نداشت.
نتیجه‌گیری: مصرف زیره کوهی به مدت هشت هفته و روزانه ۵/۳ گرم سطوح تری‌گلیسرید را در زنان میانسال فعال بهبود می‎بخشد، اما به نظر نمی‌رسد تأثیری بر سایر شاخص‌های سندروم متابولیکی و اجزای منتخب آمادگی جسمانی داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.