مقاله اثربخشی درمان ترکیبی کلیستین و ریفامپین در بیماران مبتلا به پنومونی وابسته به ونتیلاتور ناشی از آسینتوباکتر بائومانی مقاوم به ایمی‌پنم: گزارش کوتاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثربخشی درمان ترکیبی کلیستین و ریفامپین در بیماران مبتلا به پنومونی وابسته به ونتیلاتور ناشی از آسینتوباکتر بائومانی مقاوم به ایمی‌پنم: گزارش کوتاه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثربخشی درمان ترکیبی کلیستین و ریفامپین در بیماران مبتلا به پنومونی وابسته به ونتیلاتور ناشی از آسینتوباکتر بائومانی مقاوم به ایمی‌پنم: گزارش کوتاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثربخشی درمان ترکیبی کلیستین و ریفامپین در بیماران مبتلا به پنومونی وابسته به ونتیلاتور ناشی از آسینتوباکتر بائومانی مقاوم به ایمی‌پنم: گزارش کوتاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثربخشی درمان ترکیبی کلیستین و ریفامپین در بیماران مبتلا به پنومونی وابسته به ونتیلاتور ناشی از آسینتوباکتر بائومانی مقاوم به ایمی‌پنم: گزارش کوتاه :

زمینه و هدف: درمان عفونت‌های ناشی از آسینتوباکتر بائومانی به‌علت مقاومت‌های دارویی چندگانه مشکل است. هدف این مطالعه تعیین اثربخشی درمان ترکیبی کلیستین و ریفامپیسین در درمان پنومونی وابسته به ونتیلاتور به‌علت آسینتوباکتر بائومانی مقاوم به ایمی‌پنم می‌باشد.
روش بررسی: در یک مطالعه تحلیلی از آبان ۱۳۹۳ تا خرداد ۱۳۹۴ تعداد ۵۰ بیمار در مرکز آموزشی درمانی ولیعصر (عج) اراک تحت درمان استاندارد با کلیستین و ریفامپین قرار گرفتند و متغیرهای بالینی آنالیز گردیدند.
یافته‌ها: ۳۱ بیمار (۶۲%) بیمار پس از درمان ترکیبی بهبود یافتند، چهار بیمار (۸%) در اثر عفونت و ۱۵ بیمار (۳۰%) به‌دلایل دیگر فوت کردند. میانگین میزان نیتروژن اوره خون و کراتینین به‌طرز معناداری افزایش داشت و تب، فشارخون، شمارش گلبول‌های سفید، شمارش افتراقی و مورتالیتی کاهش پیدا کردند.
نتیجه‌گیری: کلیستین و ریفامپین یک ترکیب ایمن و موثر در درمان پنومونی وابسته به ونتیلاتور ناشی از ایزوله‌های آسینتوباکتر بائومانی مقاوم به ایمی‌پنم است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.