مقاله تأثیر مکمل سازی کوتاه‌مدت با کورکومین بر سوپراکسید دیسموتاز، گلوتاتیون ردوکتاز، گلوتایتون پراکسیداز و کاتالاز سرم بازیکنان بسکتبال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر مکمل سازی کوتاه‌مدت با کورکومین بر سوپراکسید دیسموتاز، گلوتاتیون ردوکتاز، گلوتایتون پراکسیداز و کاتالاز سرم بازیکنان بسکتبال دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر مکمل سازی کوتاه‌مدت با کورکومین بر سوپراکسید دیسموتاز، گلوتاتیون ردوکتاز، گلوتایتون پراکسیداز و کاتالاز سرم بازیکنان بسکتبال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر مکمل سازی کوتاه‌مدت با کورکومین بر سوپراکسید دیسموتاز، گلوتاتیون ردوکتاز، گلوتایتون پراکسیداز و کاتالاز سرم بازیکنان بسکتبال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر مکمل سازی کوتاه‌مدت با کورکومین بر سوپراکسید دیسموتاز، گلوتاتیون ردوکتاز، گلوتایتون پراکسیداز و کاتالاز سرم بازیکنان بسکتبال :

زمینه و هدف: کورکومین دارای اثرات آنتی‌اکسیدانی و خواص ضدالتهابی قوی است و نقش حفاظتی و درمانی هم دارد. این ترکیب می‌تواند بر کاهش التهاب و اجزای واکنشی اکسیژن حاصل از فعالیت ورزشی مؤثر باشد. در این تحقیق تأثیر مکمل سازی با کورکومین بر آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی، پس از یک جلسه تمرین شدید بسکتبال در دختران بررسی می‌شود.
مواد و روش‌ها: برای این هدف ۳۰ دختر بازیکن بسکتبال با روش تصادفی ساده در دو گروه متجانس مکمل و گروه دارونما قرار گرفتند. کورکومین به شکل خوراکی، به مدت ۱۴ روز، سه بار در روز به مقدار ۱۲۰۰ میلی‌گرم توسط گروه مکمل مصرف‌شده‌اند و گروه دارونما به همین مقدار دکستروز مصرف کردند. پس از ۱۴ روز، همه شرکت‌کنندگان دریک جلسه تمرین شدید بسکتبال شرکت کردند. نمونه‌های خون برای اندازه‌گیری فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی در حالت پایه، پس از دوره ۱۴ روزه مکمل سازی و بلافاصله پس از تمرین شدید، گرفته شد. نمونه‌های خون تفاوت‌های بین گروه مکمل و دارونما توسط تحلیل واریانس با اندازه‌گیری‌های مکرر و تست تعقیبی بونفرونی بررسی شدند.
نتایج: میانگین آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی پس از مکمل سازی افزایش نشان دادند اما تحلیل واریانس با اندازه‌گیری مکرر حاکی از آن بود که فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز و سوپراکسید دیسموتاز در گروه مکمل دارای افزایش معنادار بوده و فعالیت کاتالاز و گلوتاتیون ردوکتاز تفاوت معناداری بین دو گروه وجود نداشت.
نتیجه‌گیری: یافته‌ها نشان داد مصرف کورکومین قبل از انجام تمرین شدید بسکتبال می‌تواند بر غلظت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی مؤثر باشد و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی را در فعالیت سنگین در ورزشکاران بهبود بخشد. کورکومین موجب تسریع درروند بازیافت پس از تمرین شده بود و می‌تواند موجب افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدانی شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.