مقاله میزان شیوع مقاومت به سیپروفلوکساسین در میان ایزوله‌های بالینی سودوموناس آئروژینوزا جدا شده در استان کردستان، غرب ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله میزان شیوع مقاومت به سیپروفلوکساسین در میان ایزوله‌های بالینی سودوموناس آئروژینوزا جدا شده در استان کردستان، غرب ایران دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله میزان شیوع مقاومت به سیپروفلوکساسین در میان ایزوله‌های بالینی سودوموناس آئروژینوزا جدا شده در استان کردستان، غرب ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میزان شیوع مقاومت به سیپروفلوکساسین در میان ایزوله‌های بالینی سودوموناس آئروژینوزا جدا شده در استان کردستان، غرب ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله میزان شیوع مقاومت به سیپروفلوکساسین در میان ایزوله‌های بالینی سودوموناس آئروژینوزا جدا شده در استان کردستان، غرب ایران :

زمینه و هدف: عفونت توسط سودوموناس آئروژینوزای مقاوم به دارو، مشکلات درمانی مهمی ایجاد می‌کند. مطالعه حاضر برای بررسی حساسیت آنتی‌بیوتیکی و شیوع ژن‌های مقاومت ضد میکروبی در سودوموناس آئروژینوزا انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی، ۶۱ ایزوله سودوموناس آئروژینوزای بالینی در سنندج بین فروردین تا شهریورماه ۱۳۹۶ جمع‌آوری شد. ایزوله‌ها توسط روش انتشار از دیسک برای تعیین حساسیت به ۸ آنتی بیوتیک و توسط واکنش زنجیره‌ای پلیمراز برای تعیین حضور ژن بتالاکتاماز وسیع الطیف blaCTX-M و عوامل پلاسمیدی مقاومت به کینولون qnrA، qnrB و qnrS بررسی شدند. ما همچنین اثر مقاومت به کینولون‌ها بر مقاومت متقاطع به سایر آنتی بیوتیک‌ها را ارزیابی کردیم. برای تحلیل داده‌ها از آمار توصیفی استفاده کردیم.
یافته‌ها: مروپنم بالاترین میزان حساسیت را نشان داد (۸۸/۵%) که توسط پیپراسیلین (۸۵/۲%)، سفتازیدیم و آمیکاسین (هرکدام، ۸۰/۳%)، ایمی پنم (۷۷%)، سفپیم (۷۳/۸%)، سیپروفلوکساسین (۴۹/۲%) و جنتامیسین (۳۹/۳%) دنبال ‌شد. از ۶۱ ایزوله، ۳۲/۸% مقاومت به چند دارو را نشان دادند. ایزوله‌های مقاوم به سیپروفلوکساسین، مقاومت متقاطع به جنتامیسین (۹۳/۵%)، سفپیم (۴۵/۲%)، سفتازیدیم و ایمی پنم (هر کدام، ۳۸/۷%)، آمیکاسین (۳۵/۵%)، پیپراسیلین (۲۹%) و مروپنم (۲۲/۶%) داشتند. qnrS را در ۳ ایزوله (۴/۹%) شناسایی‌ کردیم. blaCTX-M،qnrB و qnrA شناسایی ‌نشدند.
نتیجه‌گیری: نتایج ما پیشنهاد می‌کند که سیپروفلوکساسین ممکن است مقابل سودوموناس آئروژینوزا مؤثر نباشد. مطابق دانش ما، این اولین گزارش حضور qnr در سودوموناس آئروژینوزا از کردستان است که نیاز به نظارت مستمر برای جلوگیری از انتقال qnr را توصیه می‌کند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.