پاورپوینت داروهای ضد نقرس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت داروهای ضد نقرس دارای ۲۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت داروهای ضد نقرس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت داروهای ضد نقرس :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۲۵ اسلاید

قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :

به نام خدا
داروهای ضد نقرس
نقرس
این بیماری با رسوب کریستال های اورات سدیم در مفاصل به همراه آرتریت دردناک مشخص می شود .
حملات حاد این بیماری، با دیکلوفناک، ایندومتاسین یا سایر NSAIDS درمان می شود. آسپیرین به علت این که با مهار ترشح اسید اوریک در توبول های کلیه، سطح پلاسمایی اورات را در دوز های پایین افزایش می دهد، در نقر س منع مصرف دارد. کلشی سین یک داروی موثر در نقرس می باشد. این دارو به توبول های لوکوسیت ها متصل شده و پلی مریزاسیون آنها را به میکروتوبول مهار می کند. این عمل فعالیت فاگوسیتیک را مهار کرده، مهاجرت لوکوسیت ها به نواحی تجمع اسید اوریک را کاهش داده و سبب کاهش پاسخ های التهابی می شود. این دارو سبب تهوع، استفراغ، اسهال و درد شکمی می شود.
پیشگیری از حملات مجدد نقرسی
آلوپورینول سطح پلاسمایی اورات را با مهار آنزیم گزانتین اکسیداز، که مسئول تبدیل گزانتین به اسید اوریک می باشد، کاهش می دهد. دربیمارانی که حملات راجعه در نقرس دارند موثر می باشد.
داروهای اوریکوزوریک از جمله سولفین پیرازول و پروبنسید، سبب مهار باز جذب اسید اوریک از توبول های کلیه شده و دفع کلیوی آنرا تشدید می کند. همراه با این دارو باید مقدار زیادی آب مصرف شده تا از ایجاد کریستال های اورات در ادرار جلوگیری شود. این داروها از آلوپورینول کم اثرتر و دارای سمیت بیشتری می باشند. آنها به صورت طبیعی در بیمارانی مصرف می شوند که آلوپورینول را تحمل نمی کنند.
داروهای مورد مصرف در درمان نقرس (Drugs Employed in the Treatment of Gout)
در افرادی که دچار افزایش غلظت اسید اوریک خون (hyperuricemia) شده‌اند ، کریستال‌های مونوسدیم اورات در بافت مفصلی رسوب می کنند. در چنین حالتی،گرانولوسیت‌ها از خون وارد محل شده تا کریستال‌های اورات را فاگوسیت کنند و در نتیجه پاسخ التهابی اتفاق می افتد. به این بیماری نقرس (Gout) گفته می شود .
در واقع این پاسخ التهابی که به صورت درد و التهاب شدید در مفصل درگیر بروز می کند، نتیجه واکنش بدن در برابر کریستال‌های اورات سدیم رسوب کرده در بافت مفصلی است
فاگوسیتوز کریستال های اورات و بروز حمله حاد نقرس

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.