مبانی نظری و پیشینه تحقیق بازده سهام شرکتها (فصل ۲)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری و پیشینه تحقیق بازده سهام شرکتها (فصل ۲) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری و پیشینه تحقیق بازده سهام شرکتها (فصل ۲)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری و پیشینه تحقیق بازده سهام شرکتها (فصل ۲)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری و پیشینه تحقیق بازده سهام شرکتها (فصل ۲) :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۲۱ صفحه

قسمتی از متن word (..docx) :

‏۲‏-‏۱۰‏ بازده سهام
‏ نخستین گام در سنجش عملکرد یک واحد تجاری، محاسبه بازدهی به دست آمده با توجه به اهداف از قبل تعیین شده برای آن می باشد و از آنجا که افزایش ثروت سهامداران به عنوان هدف اصلی واحد تجاری باید به گونه ای عمل کند که با کسب بازده مناسب ثروت سهامداران را افزایش دهد. ‏بازده در فرایند سرمایه گذاری نیروی محرکی است که ایجاد انگیزه می کند و پاداشی برای سرمایه‏ ‏گذاران محسوب می شود. بازده ناشی از سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران حائز اهمیت است، برای اینکه تمامی بازی سرمایه گذاری به منظور کسب بازده صورت می گیرد. یک ارزیابی از بازده، تنها‏ ‏راه منطقی(قبل از ارزیابی ریسک) است که سرمایه گذاران می توانند برای مقایسه سرمایه گذاری های جایگزین و متفاوت از هم انجام دهند. برای درک بهتر عملکرد سرمایه گذاری، اندازه گیری بازده واقعی (مربوط به گذشته) لازم است. مخصوصاً اینکه بررسی بازده مربوط به گذشته در تخمین و پیش بینی بازده های آتی نقش زیادی دارد.‏ طبق تعریف «بازده سهام» عبارت است از کلیه عواید و منافعی است که در طول یک دوره عاید سهامداران می شود. (جونز،۱۳۹۱)
‏درارتباط‏ ‏با‏ ‏مفهوم‏ ‏بازده، مارکویتز معتقد است که امکان دارد تعریف بازده از یک سرمایه‏گذاری به سرمایه‏گذاری دیگر متفاوت باشد ولی در هر صورت سرمایه‏گذاران ترجیح می‏دهند بیشترین آن عایدشان شود تا کمترین آن. در همین ارتباط فرانسیس نیز عقیده دارد سرمایه‏گذاری را اگر نوعی از واگذاری پول تلقی کنیم که انتظار می‏رود پول اضافی از آن عاید شود، در این صورت هر سرمایه‏گذاری، درجه‏ای از ریسک را در برخواهد داشت که مستلزم از دست دادن آن پول در زمان حال برای بدست آوردن بازده آتی است (مرادزاده فرد، ۱۳۸۳، ۲۵)‏.
‏برخی دیگر از تعاریف که در مورد بازده سرمایه‏گذاری بیان شده است به شرح زیر است:
‏بازده یک قلم دارایی مالی را در مدت یک سال می‏توان به این صورت تفسیر کرد، نرخ تنزیلی که اگر جریانات نقدی آینده با آن محاسبه شود، ارزش فعلی بدست آمده با قیمت دارایی برابر می‏شود (‏پارساییان ‏، ۱۳۸۰‏، ۲۱۵)‏.
‏ب‏ازده‏ یک ‏سرمایه‏گذاری عبارتست‏ ‏ازجریانات‏ ‏نقدی قابل تحققی که‏ ‏توسط صاحبان آن ‏
سرمایه‏گذاری در طول یک دوره زمانی معین تحصیل می‏شود. باز‏ده به صورت درصدی از ارزش سرمایه‏ ‏گذاری انجام شده در آغاز‏ دوره بیان می‏شود (نوروش‏، ‏۱۳۸۵‏، ۳۲)‏.
‏بازده سهام نشانگر تغیرات ارزش بازار سهام بنگاه به علاوه عایدی سهم آن تقسیم بر ارزش بازار اول دوره آن می باشد ( نمازی ‏و‏ حشمتی‏، ‏۱۳۸‏۶، ۱۴۹‏)‏.
‏۲-‏۱۱‏ ‏بازده تحقق یافته در مقابل بازده مورد انتظار
‏تعیین تفاوت میان بازده تحقق یافته و بازده مورد انتظار از اهمیت بالایی برخوردار است برای این که این دو بحث در مسائل و مباحث سرمایه‏گذاری به طور وسیعی مورد استفاده قرار می‏گیرد.
‏۲-۱۱-۱‏ بازده تحقق یافته۱ . Realized Return
‏بازده‏ای است که واقع شده و کسب شده است. در واقع بازده تحقق یافته بازده‏ای است که به وقوع پیوسته و واقع شده و محقق شده است.
‏۲-۱۱-۲‏ بازده مورد انتظار۲ . Expected Return
‏عبارت است بازده تخمینی یک دارایی که سرمایه‏گذاران انتظار دارند در یک دوره آینده بدست آورند. بازده مورد انتظار با عدم اطمینان همراه است و احتمال دارد برآورده شود و یا این که برآورده نشود. سرمایه‏ ‏گذاران برای کسب بازده مورد انتظار بایستی یک نوع دارایی را خریداری نمایند و توجه داشته باشند که این بازده ممکن است تحقق نیابد. سرمایه‏گذاری بر روی اوراق بهادار ریسک دار و بلند مدت می‏تواند باعث برآورده شدن بازده مورد انتظار سرمایه‏گذاران شود، در حالی که این امر در کوتاه مدت کمتر اتفاق می‏افتد.‏ ‏ ۲-۱۲ ‏اجزای بازده
‏بازده معمولاً از دو بخش تشکل می‏شود:
‏۲-۱۲-۱‏ سود دریا‏ف‏تی۳ . Yield
‏مهمترین جزء بازده سودی است که به صورت جریان‏های نقد دوره‏ای سرمایه‏گذاری بوده و ‏
می‏تواند به صورت بهره یا سود تقسیمی باشد. ویژگی متمایز این دریافت‏ها این است که منتشر کننده پرداخت‏هایی را به صورت نقدی به دارند دارایی پرداخت می‏کند. این جریان‏های نقدی با قیمت اوراق بهادار نیز مرتبط است.
‏۲-۱۲-۲‏ سود (زیان) سرمایه‏ . Capital Gain
‏دومین جزء مهم بازده، سود (زیان) سرمایه است که مخصوص سهام عادی است ولی در مورد اوراق قرضه بلند مدت و سایر اوراق بهادار با در آمد ثابت نیز مصداق دارد.
‏ به این جزء که ناشی از افزایش (کاهش) قیمت دارایی است سود (زیان) سرمایه می‏گویند. این سود (زیان) سرمایه ناشی از اختلاف بین قیمت خرید و قیمت زمانی است که دارنده اوراق قصد فروش آن‏ها را دارد. این اختلاف می‏تواند سود یا زیان باشد.
‏مجموع این دو جزء، بازده کل اوراق بهادار را تشکیل می‏دهد که برای هر اوراق بهاداری به صورت زیر است:
‏ ‏ افزایش ق‏یمت+
‏ یا سود دریافتی = بازده کل اوراق بهادار TR
‏ کاهش قیمت –
‏رابطه ‏بالا‏ عبارت مفهومی بازده کل برای هر اوراق بهاداری است. رابطه بالا را می‏توان این گونه بیان کرد، نرخ بازده کل اوراق بهادار شامل مجموع دو جزء سود دریافتی و تغییرات قیمت است.
‏توجه داشته باشید که هر یک از این دو جزء می‏تواند صفر باشد و یا تغییرات قیمت می‏تواند منفی باشد. سود دریافتی نمی‏تواند منفی باشد.
‏بازده کل معیار مناسبی از بازده کل سهام عادی است و از طریق فرمول زیر محاسبه می گردد.

‏که در آن:
Dt‏ :‏ سود تقسیمی در طول دوره t‏ (یک سال، یک ماه، فصل)،
P‏ :‏ تغییرات قیمت در طول دوره مشخص،
pb‏ :‏ قیمت خرید یا قیمت خرید اولیه.
‏بازده مورد انتظار با عدم اطمینان همراه است و احتمال دارد برآورده شود یا این که برآورده نشود. برای محاسبه بازده مورد انتظار یک اوراق بهادار، سرمایه گذار نیاز دارد بازده های محتمل اوراق بهادار، به اضافه احتمال وقوع هر یک از بازده های ممکن را برآورد کند. مجموع این احتمالات برابر است. با توجه به توزیع احتمالات بازده های بالقوه برای هر اوراق بهادار i‏ بازده مورد انتظار E‏(Ri‏)‏ را می توان به عنوان ارزش مورد انتظار توزیع احتمالات محاسبه نمود.
‏که در آن:
E‏(Ri‏)‏ : بازده مورد انتظار هر اوراق بهادار مانند i
P‏(Xi‏) ‏: احتمال وقوع هر یک از نرخ های بازده بالقوه
Pi‏ :‏ بازده های بالقوه برای اوراق بهادار
n‏ ‏:‏ تعداد بازده های بالقوه برای هر یک از اوراق بهادار (جونز، ‏۱۳۸۴، ص۱۴۱‏)‏ -Johns,1384,p141
‏.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.