تحقیق درباره مدیریت تخم مرغهای قابل جوجه کشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق درباره مدیریت تخم مرغهای قابل جوجه کشی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق درباره مدیریت تخم مرغهای قابل جوجه کشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق درباره مدیریت تخم مرغهای قابل جوجه کشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق درباره مدیریت تخم مرغهای قابل جوجه کشی :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۹ صفحه

قسمتی از متن word (..doc) :

‏مدیریت تخم مرغهای قابل جوجه کشی
‏برای رسیدن به جوجه های گوشتی با رشد سریع ، تخم مرغهای قابل جوجه کشی مطلوب ، مرغهای مادر در طول دوره تولید بایستی دائما از نظر وزن ، اندازه و همچنین وزن بدن مرغهای مادر مولد کنترل گردند زیرا یکی از فاکتورهای اصلی انتخاب در آمیخته های گوشتی در سال های اخیر وزن تخم مرغ است . تحقیقات سالهای اخیر نشان داده است که بین وزن تخم مرغ و ماندگاری تولید نسبت مستقیم وجود دارد بررسیها نشان داده اند که اگر ماندگاری تولید کاهش یابد وزن تخم مرغ افزایش خواهد یافت برای حل این مشکل و حفظ بدن مرغ و در نتیجه تداوم ماندگاری تولید لازم است برنامه کاهش دان اجرا شود زمان و کاهش دان به عوامل متعددی بستگی دارد از جمله :
‏- وزن بدن مرغ و تغییرات آن از شروع تولید .
‏- تولید روزانه و روند ادامه آن .
‏- وزن تخم مرغ روزانه و روند ادامه آن
‏- تغییرات در زمان برداشت دان .
‏- وضع گله از نظر سلامتی .
‏- درجه حرارت و شرایط محیطی .
‏- وضع جیره غذایی از نظر ترکیب ( انرژی و مقدار پروتئین )
‏- مقدار جیره (انرژی دریافتی ) در پیک تولید .
‏- تاریخچه گله ( وزن گله در دوره پرورش و عملکرد آن قبل از پیک تولید .)
‏از آنجائیکه عوامل یاد شده بالا در تمام گله ها یکسان نیستند لذا برنامه کاهش دان در هر گله متفاوت خواهد بود.
‏توصیه عمومی برای کاهش دان بشرح زیر می باشد.
‏از هفته ۲۷ تا ۳۴ دادن حداکثر دان ( پیک تولید ) .
‏از هفته ۳۵ تا ۵۰ کاهش تدریجی تا ۱۵۰ گرم در روز برای هر قطعه بعبارتی دادن ۴۱۲ کیلوکالری انرژی برای هر مرغ در ۵۰ هفتگی .
‏از هفته ۵۰ به بعد ثابت ماندن مقدار دان .
‏برنامه های کنترل
‏- وزن کشی و کنترل تغییرات وزن که معمولا استاندارد ۱۵ تا ۲۰ گرم افزایش در هفته است .
‏- وزن روزانه تخم مرغ و تغییرات آن با توجه به وزن استاندارد .
‏- شرایط فیزیکی مرغ یعنی وضع عضله سینه ‏–‏ وضع چربی بدن ‏–‏ وضع پرها و پوشش عمومی شرایط پا ، تاج ، سروصورت و رنگ پریدن بدن و وضع عمومی تولید .
‏مقدار جیره باید طوری تنظیم گردد که بتواد در مقابل تغییرات غیر قابل انتظار احتیاجات طیور را برآورده کند بطور مثال وقتی درجه حرارت بیش از حد بالا باشد با توجه به احتیاجات انرژی حیوان بتوان در مقدار جیره تعدیل انجام داد . عدم کنترل و در نتیجه شکست در کنترل وزن بدن از هفته ۳۰ به بعد بطور مشخص تداوم تولید را تحت الشعاع قرار خواهد داد .
‏جمع آوری و مدیریت تخم مرغهای قابل جوجه کشی
‏یک تخم مرغ حدود ۲۲ تا ۲۴ ساعت زمان لازم دارد که از مجرای تخم عبور کرده وتولید گردد تقسیم سلولی از مجرای تخم شروع شده بطوریکه در موقع تولید هر تخم مرغ نطفه دار دارای ۶۰۰۰۰ سلول است که در ادامه در گروه های مختلف اقدام به وجود آوردن اندامها خواهدنمود. هر تخم مرغ نطفه دار که تولیدمی گردد دارای موجود زنده است بنابراین باید در نظر داشت که جمع آوری و نگهداری نادرست تخم مرغ از لحظه تخمگذاری به بعد ممکن است تولید جوجه یکروزه درجه یک را تحت تاثیر قرار دهد. تقسیم سلولی از درجه حرارت ۲۷ درجه به بالا ادامه می یابد و ۲۶ درجه سانتی گراد کمتر کند می گردد در نهایت در درجه حرارت ۲۰-۲۱ بطور کامل متوقف می شود این نقطه را صفر فیزیولوژیک می نامند اگر تقسیم سلولی تا ۵ ساعت پس از تخمگذاری ادامه یابد و سپس تخم مرغ به سردخانه انتقال یابد شاهد افت در صد هچ بدلیل جنین مردگی خواهیم بود بنابراین باید شرایطی ایجاد کرد که تخم مرغها هرچه سریعتر به سردخانه با درجه حرارت ۲۰-۱۸ درجه سانتی گراد درجه انتقال یابند در این رابطه باید گفت که جمع آوری متعدد موجب خنک شدن یکنواخت تخم مرغها شده ولذا این موضوع اهمیت جمع اوری ۶ تا ۸ بار در روز را روشن می نماید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.