طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا دارای ۴۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..DOC) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۴۱ صفحه

قسمتی از متن word (..DOC) :

‏۴۱
‏موضوع
‏کارآفرینی ‏کارگاه ‏تولید ‏خمیر ‏پیتزا
Entrepreneurship project pizza Dough production
‏نام استاد :
‏نام محقق :
‏۲
‏طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا
فهرست مطالب
‏عنوان ‏ ‏شماره صفحه
خلاصه طرح : ۴
فصل اول ۵
کلیات ۵
مقدمه : ۶
نام کامل طرح و محل اجرای آن : ۷
محل اجرا : ۷
مشخصات متقاضیان : ۸
وضعیت و میزان اشتغالزایی : ۸
تاریخچه و سابقه مختصر طرح : ۸
نام و کاربرد محصول ۸
به طور کلی می توان گفت خمیر پیتزا محصولی است که در سطح صنعتی به ۳ صورت تهیه و آماده می شود: ۸
طبقه بندی محصول ۹
مزایا و دلایل تولید محصول ۹
تولید خمیر پیتزای آماده با اهداف زیر انجام می شود: ۹
بسته بندی محصول ۱۰
کالاهای قابل جانشین ۱۱
بررسی بازار و قیمت فروش ۱۱
بررسی روند تولید ۱۲
آمار مجوزهای صادره در تولید خمیر پیتزا و نیز واحدهای فعال در تولید این محصول در زیر آمده است: ۱۲
بررسی روند مصرف ۱۲
بررسی روند واردات و صادرات ۱۳
بررسی قیمت فروش محصول مشابه ۱۳
پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است: ۱۳
معرفی روش های مختلف تولید ۱۴
تشریح فرایند تولید منتخب ۱۵
۱- تهیه خمیر: ۱۵
۲- بریدن و قطعه قطعه کردن: ۱۵
۳- گرد کردن: ۱۶
۴- زمان استراحت: ۱۶
۵- فرم دادن به خمیر: ۱۶
‏۳
فریز کردن خمیر: ۱۷
تهیه خمیر پیتزای کلفت: ۱۷
۱- مخلوط کردن: ۱۷
۲- تهیه خمیر: ۱۷
۳- رول کردن: ۱۸
برش دادن خمیر: ۱۸
۵- فریز کردن: ۱۸
بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت ۱۸
به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد: ۱۹
HACCP و اهمیت آن: ۲۰
تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد ۲۱
معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک ۲۲
مجوز های قانونی : ۲۳
مراحل صدور جواز تاسیس : ۲۳
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس ۲۴
۱-   اشخاص حقیقی ۲۴
۲-   اشخاص حقوقی ۲۴
مدارک مورد نیاز: ۲۴
اصلاحیه جواز تاسیس : ۲۵
تعریف: ۲۵
صدور پروانه بهره برداری : ۲۵
مراحل صدور توسعه طرح : ۲۶
فصل دوم ۲۷
روش انجام کار ۲۷
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : ۲۸
طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا
فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : ۲۸
نقش استقرار ماشین آلات ۲۹
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : ۳۰
ارزیابی مالی و اقتصادی طرح : ۳۰
فصل سوم ۳۱
امور مالی طرح ۳۱
سرمایه گذاری ثابت طرح : ۳۲
خرید دفتر کار : ۳۲
هزینه زمین – محوطه سازی – ساختمان سازی : ۳۳

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.