پاورپوینت پراکندگی اجزاء در سیستم های غذایی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت پراکندگی اجزاء در سیستم های غذایی دارای ۳۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت پراکندگی اجزاء در سیستم های غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت پراکندگی اجزاء در سیستم های غذایی :
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۳۱ اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
پراکندگی اجزاء در سیستم های غذایی
موضوع سمینارها
۱- آنزیم های اکسیدوردوکتاز
۲- آنزیم های هیدرولاز
۳- آنتوسیانین ها
۴- میوگلوبین
۵- کاروتنوئید ها
۶- ویتامین های ب کمپلکس
۷- ویتامین ث
۸- ویتامین های محلول در چربی
۹- شیرین کننده های مصنوعی
۱۰- ترکیبات نگهدارنده
۲ nd Quiz
۱- کدام گزینه جزو خصوصیات آب لایه جذبی نمی باشد؟
الف- تحت فشار است
ب- چگالی آن زیاد است
ج- منجمد نمی گردد
د- قادر به حل نمک ها است
۲- پدیده هیسترسیس در منحنی ایزوترم جذب مواد غذایی چیست ؟
۳- مقدار رطوبت تک لایه —– نشان دهنده مقدار رطوبتی است که در آن ماده غذایی پایدارترین فرم خود را دارد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.