مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلالات تغذیه و خوردن(فصل دوم )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلالات تغذیه و خوردن(فصل دوم ) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلالات تغذیه و خوردن(فصل دوم )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلالات تغذیه و خوردن(فصل دوم )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلالات تغذیه و خوردن(فصل دوم ) :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۲۰ صفحه

قسمتی از متن word (..doc) :

‏اختلالات خوردن
‏اختلالات تغذیه و خوردن با اختلال مداوم در خوردن و رفتار مرتبط با خوردن مشخص می شوند که به تغییر مصرف یا جذب غذا منجر می شوند و سلامت جسمانی یا عملکرد روانی-اجتماعی را مختل می کنند. دو نوع اختلال خوردن اساسی وجود دارد، بی اشتهایی و پراشتهایی.
‏بی اشتهایی روانی
‏بی اشتهایی روانی از واژه یونانی بی اشتهایی و یک واژه لاتین مطرح کننده ریشه عصبی تشکیل یافته است. بی اشتهایی روانی سندرمی است مشتمل با سه ملاک اساسی. اول گرسنگی کشیدن عمدی به حد قابل ملاحظه است؛ دومی انگیزه پایان ناپذیر برای لاغری یا ترس بیمارگونه از چاقی است؛ و سومی علائم و نشانه های طبی ناشی از گرسنگی کشیدن است. بی اشتهایی روانی غالباً با آشفتگی های تصویر تن، درک اینکه شخص علیرغم لاغری آشکار اندامی حجیم دارد، همراه است‏ (سادوک و سادوک، ۲۰‏۱۰‏، ترجمه پور افکاری ، ۱۳۹۰).
‏در DSM-5‏ بی اشتهایی عصبی سه ویژگی اصلی دارد: محدودیت مصرف انرژی مداوم؛ ترس شدید از افزایش وزن یا چاق شدن، یا رفتار مداومی که در افزایش وزن اختلال ایجاد می کند؛ و اختلال در وزن یا شکل بدن خود پنداشته. فرد وزن بدنی را حفظ می کند که زیر حداقل سطح عادی برای سن، جنسیت، مسیر رشد، و سلامت جسمانی است (ملاک A‏). وزن بدن افراد اغلب این ملاک را پس از کاهش وزن قابل ملاحظه برآورده می کند، اما در کودکان و نوجوانان، به جای کاهش وزن، ممکن است به صورت متناوب، ناتوانی در رسیدن به افزایش وزن مورد انتظار یا حفظ کردن کسیر رشد عادی وجود داشته باشد‏ ‏(‏انجمن روانپزشکی آمریکا ، ۲۰۱۳، ترجمه سید محمدی، ۱۳۹۳).
‏ملاکA‏ ایجاب می کند که وزن فرد به طور قابل ملاحظه ای کم باشد (یعنی، کمتر از حداقل طبیعی، یا برای کودکان و نوجوانان، کمتر از حداقل مورد انتظار). ارزیابی وزن می تواند دشوار باشد، زیرا دامنه وزن طبیعی در بین افراد تفاوت دارد، و برای توصیف لاغری یا کم وزنی، آستانه های متفاوتی منتشر شده اند. شاخص جثه مقیاس مفیدی برای ارزیابی وزن بدن نسبت به قد است.
‏افراد مبتلا به این اختلال معمولاً ترس شدیدی از افزایش وزن یا چاق شدن دارند (ملاک B‏). این ترس شدید از چاق شدن معمولاً با کاهش وزن برطرف نمی شود. در واقع نگرانی در مورد افزایش وزن حتی وقتی وزن کاهش می یابد، ممکن است افزایش یابد. افراد جوانتر مبتلا به بی اشتهایی عصبی، به علاوه برخی بزرگسالان ممکن است ترس از افزایش وزن را تایید نکنند. متخصص بالینی در غیاب توجیه دیگر برای وزن خیلی پایین، از سابقه جنبی، اطلاعات مشاهده ای، نتایج جسمانی و آزمایشگاهی، با ورند طولی نتیجه گیری می کند که ترس از افزایش وزن را نشان می دهند یا اینکه رفتارهایی را تایید می کنند که از افزایش وززن را نشان می دهند یا اینکه رفتارهایی را تایید می کنند که از افزایش وزن جلوگیری می کنند . بدین ترتیب از این اطلاعات برای تعیین ملاک B‏ استفاده می کند.
‏تجربه و اهمیت وزن و شکل بدن در این افراد تحریف شده است (ملاک، C‏). برخی از افراد به طور کلی احساس می کنند چاق هستند. برخی دیگر می دانند که لاغر هستند، اما باز هم نگرانند که اندام های خاصی، مخصوصاً شکم، کفل ها، و ران ها ‏«‏خیلی چاق‏»‏ باشند. آنها برای ارزیابی اندازه یا وزن بدن خود از روش های مختلف، از جمله وزن کشی مکرر، اندازه گیری وسواسی اندام های بدن، و استفاده مداوم از آینه برای وارسی کردن مناطقی که تصور می کنند ‏«‏چاق‏»‏ هستند، استفاده می کنند. عزت نفس افراد مبتلا به بی اشتهایی عصبی به برداشت انها از شکل و وزن بدنشان بسیار وابسته است. کاهش وزن اغلب به عنوان پیشرفت چشمگیر و علامتی از انضباط شخصی فوق العاده انگاشته می شود، در حالی که افزایش وزن به صورت شکست غیر قابل قبول خویشتنداری تصور می شود. با اینکه برخی از افراد مبتلا به این اختلال ممکن است تایید کنند که لاغر هستند، اما اغلب جدی بودن عوارض جسمانی و وضعیت دچار سوء تغذیه شده خود را تشخیص نمی دهند.
‏غالباً فرد بعد از کاهش وزن چشمگیر (یا ناتوانی در کسب کردن وزن مورد انتظار)، توسط اعضای خانواده مورد توجه حرفه ای قرار می گیرد. اگر افراد خودشان جویای کمک باشند، معمولاً به دلیل ناراحتی از پیامدهای جسمانی و روان شناختی گرسنگی کشیدن است. افراد مبتلا به بی اشتهایی عصبی به ندرت فقط از کاهش وزن شکایت می کنند. در واقع، افراد مبتلا به بی اشتهایی عصبی اغلب در مورد این مشکل بینش ندارند یا آن را انکار می کنند. بنابراین، برای ارزیابی سابقه کاهش وزن و ویژگی های دیگر این بیماری، به دست اوردن اطلاعات از اعضای خانواده یا منابع دیگر اهمیت دارد‏(انجمن روانپزشکی آمریکا ، ۲۰۱۳، ترجمه سید محمدی، ۱۳۹۳).
‏جدول ۲-۱. ملاک های تشخیصی بی اشتهایی روانی ‏(‏انجمن روانپزشکی آمریکا ،۲۰۱۳، ترجمه سید محمدی، ۱۳۹۳)
‏ملاک های تشخیصی
‏محدودیت مصرف انرژی نسبت به نیازمندی ها، که به وزن بدن بسیار کم با توجه به سن، جنسیت، مسیر رشد، و سلامت جسمانی منجر می شود. وزن بسیار کم به صورت وزنی تعریف شده که کمتر از حداقل طبیعی یا در مورد کودکان و نوجوانان، کمتر از حداقل مورد انتظار است.
‏ترس شدید از افزایش وزن یا چاق شدن، یا رفتار مداومی که در افزایش وزن اختلال ایجاد می کند، با اینکه فرد وزن بسیار کمی دارد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.