تحقیق میگو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تحقیق میگو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق میگو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق میگو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق میگو :
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۱۰ صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
۲
میگو
تولید میگوی پرورشی:
صنعت پرورش میگو در چین در دهه ی ۱۹۸۰ آغاز شد. در ده سال گذشته این صنعت پیوسته توسعه ی سریعی داشته است . گسترش مزارع پرورش میگو به گونه یی انجام شد که در سال ۲۰۰۳ با سطح زیرکشت ۲۴۳ هزار هکتار، ۴۹۳ هزار تن میگو تولید گردید . دراین سال مراکزتکثیر ۳/۲۴۱ میلیارد پست لارو میگو تولید کردند . محصولات پرورشی ۴ درصد از تولید آبزیان پرورشی چین بوده و برآورد می شود که ۳۰ درصد تولیدجهانی میگوی پرورشی مربوط به چین باشد . خدمات پشتیبانی تولید میگو نظیر تولید غذا ، فرآوری ، حمل ونقل وبازاریابی نیز توسعه یافته اند. این صنعت نقش مهمی درتوسعه ی اقتصاد روستایی مناطق ساحلی چین ایفا می کند. در جدول (۱) سطح زیر کشت ، مقدار تولید PL و محصول نهایی در سال های گذشته آورده شده است.
۲- روش پرورش میگو:
سطح زیرکشت میگو در چین هرساله افزایش می یابد . کشت نیمه متراکم ۹ درصد سطح زیرکشت نهایی را شامل می شود. در سال های اخیر کشت متراکم درمزارع کوچک تر (کمتر از ۱ هکتار در سطح) توسعه یافته است. پرورش میگو در همه ی استان های ساحلی چین گسترش داده شده است . به دلیل اختلاف زیاد شرایط آب وهوایی درمناطق شمالی وجنوبی چین، روش کشت وبازدهی آن متفاوت است . دراستان های شمالی شاندونگ ولیااوینگ که هوا سرد است روش کشت عمده در مزارع بزرگ تر کشت نیمه متراکم با متوسط تولید یک تن درهکتار است . در آن مناطق سالی یک کشت انجام می شود. در صورتی که در استان های جنوبی گوانگ دونگ، گوانگ زی وهای نان که هوا گرم است سالی دوبار کشت شده و روش کشت درمزارع کوچک تر کشت متراکم ودر مزارع بزرگتر کشت نیمه متراکم وگسترده با تولید متوسط ۵/۴-۳ تن در هکتار است . در ضمن در سال های اخیر به فنآوری کشت سنتی توام نظیر کشت میگو با خیار دریایی وسخت پوستان دریایی ویا کشت میگوبا ماهی یا خرچنگ نیز توجه شده است.
۲
برای مشاهده جدول (۱) سطح زیر کشت ، مقدار تولید PL و محصول نهایی در سالهای گذشته لطفا به پیوست مراجعه فرمایید.
۳- گونه های میگوی پرورشی:
مهم ترین گونه های پرورش میگو درسال های اخیر عبارتند از:
درسال ۲۰۰۰ :
(۶۰%) Litopenaeus Vannamei Penaeus monodon (8%) ,
Marsupenaeus japonicus (15%) , Fenneropenaeus chinensis (15%) و سایرگونه ها (%۲)
درسال ۲۰۰۳:
۴
Litopenaeus vannamei (63%), Penaeus momodon (12%)
و سایرگونه ها ۵% Fenneropenaeus chinnsis (12%) Marsupenaeus japonicus (8%)
درسال ۲۰۰۴ :
Litopenaeus vannamei (82%) Penaeus momodon (6%) Fenneropenaeus chinensis (شش درصد) و سایرگونه ها Marjupenaeus japonicus (۵%)
سایرگونه های پرورشی شامل:
Fenneropenaeus penicillatus, Fenneropenaeus Merguiensis, Litopenaeus Stylirostris. و غیره است.
۴- بیماری میگو:
در دهه ی ۱۹۹۰ پرورش میگو درمناطق ساحلی چین به شدت به بیماری های مختلف به خصوص به ویروس بیماری لکه سفید آلوده شد. طبق آمار فقط در سال ۱۹۹۳ ، ۷۶ درصداز مناطق پرورش میگو به این بیماری آلوده شدند .این مهم باعث کاهش تولید میگو از ۲۰۰ هزار تن (درسال ۱۹۹۲) به ۶۰ هزار تن (درسال ۱۹۹۴) و افت اقتصادی پرورش میگو و نیزکاهش اقتصاد ملی شد. در حال حاضر مزارع پرورش میگو اغلب درهرسال تحت تاثیر بیماری قرار می گیرند. سه بیماری عمده که عبارتند از
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.