تحقیق در مورد گردو ۲۹ ص


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق در مورد گردو ۲۹ ص دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد گردو ۲۹ ص  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد گردو ۲۹ ص،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد گردو ۲۹ ص :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۲۷ صفحه

قسمتی از متن word (..doc) :

‏دیرینگی :
‏بر اساس بررسی های دیرین شفاهی گیاهی ، گرده شناسی ،‏‌‏انواع گردو از زمانهای قدیم به ویژه دوران سوم زمین شناسی موجود بوده و از دوران ۴ زمین شناسی به بعد آثار درخت گردو و گرده آن در کشورهای اروپای شرقی دیده شده است . موطن اصلی گردو ، آسیای غربی و نواحی هیمالیا است . و درایران درنواحی جنگلهای شمال ( از آستارا تا گلی داغ ) در جلگه (ساحل ) کشت آن مرسوم است . در جنگل های غرب واز سنندج به مریوان به طور خودرو می روید . کهن ترین درخت گردو در اذرگان شهر کرد وجود دارد .طبق نوشته ای که از نزدیک آن بدست آمده است تاریخ کاشت این درخت به زمان یزدگرد ساسانی ۱۴۰۰ سال پیش می رسد . همچنین در یونان قدیم و مصر باستان برگ و شاخه های درخت گردو را زیر پای عروس و داماد می انداختند و معتقد بودند که بدین وسیله از بند جادو و سحر رها می شوند . و به این دلیل بر این مدعاست که گردودرختی معتبر و مقدس است حتی بر سر سفره های عقد ایرانیان نیز گردو خودی نشان میدهد .
‏ترکیبات و خواص مواد غذایی :
‏مغز گردو دارای مقدار زیادی چربی ، پروتئین و مواد غذایی و نشاسته ای است که سایر مواد نیز در آن وجود دارد . این میوه خشک مصرف دارویی دارد . جوشاندن برگ آن در بیماریهای‏ جلدی و اگزما‏ موثر است .شیره سبز رنگ پوست تازه آن برا ی از بین بردن زگیل و رفع کچلی مناسب است . جوشاندن پوست گردو موی سر را قهوه ای و مخلوط با حنا رنگ موی خوبی را ارائه می دهد .
‏موارد مورد استفاده از گردو :
‏مغز گردو :‏ مغز گردوی نارس ( پوست نازک آن برداشته می شود و با نمک مصرف‏
‏ می شود ) مغز گردو رسیده که یکی از بهترین وپرنیروترین و خوشمزه ترین آجیل ایرانی است . در پخت شیرینی و کلوچه ها به صورت نارس درترشی وبا جهت ‏ویا جهت تهیه روغن گیاهی ، روغن صنعتی و دارو مورداستفاده قرار می گیرد . قسمت دیگرگردو مانند ریشه ، دمبرگ ، برگ ، پوسته گردو به شکل تازه یا جوشانده ویا به عنوان دارو مصرف می شود .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.