تحقیق در مورد قارچ شناسی و بیماری های قارچی ۳۳ ص


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق در مورد قارچ شناسی و بیماری های قارچی ۳۳ ص دارای ۳۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد قارچ شناسی و بیماری های قارچی ۳۳ ص  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد قارچ شناسی و بیماری های قارچی ۳۳ ص،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد قارچ شناسی و بیماری های قارچی ۳۳ ص :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۳۳ صفحه

قسمتی از متن word (..doc) :

۱
‏قارچ شناسی و بیماری های قارچی
‏قارچ شناسی
‏علم مطالعه و شناسایی قارچها را ‏قارچ شناسی یا Mycology‏ می نامند. پایه گذار علم قارچ ‏شناسی، میشلی Micheli ‏ است. قارچ ها موجوداتی یوکاریوت می باشند که در سلسله ای مجزا به نام Fungi‏ قرار داشته و مهمترین عوامل بیماریزا در گیاهان ‏می‏‌‏باشند. سابقاً قارچها در سلسله گیاهان مورد مطالعه قرار می گرفتند، ولی مطالعات اخیر آنها را به جانوران نزدیکتر میداند. این موجودات معمولاً میکروسکوپی بوده و بیشتر آنها ساپروفیت (گندروی) می باشند و روی مواد مرده به سربرده و آنها را مورد تجزیه قرار میدهند. از۰۰۰، ۱۰۰ گونه شناخته شده قارچی، بیش از ۸۰۰۰ گونه قارچ در گیاهان تولید بیماری میکند. هر یک از گونه های قارچی ‏ممکن است به یک یا چند گونه گیاهی حمله کند. قارچها ممکن است انگل اجباری (زنده خوار = Biotroph‏) و یا انگل اختیاری باشند.
‏ویژگی های عمومی قارچ ها:
‏ارائه تعریفی جامع برای قارچها به دلیل تنوع فوق‏‌‏العاده آنها بسیار مشکل است. با این وجود، صفاتی در بین قارچها عمومیت دارد :
‏۱ ‏–‏ این موجودات فاقد اندام های گیاهی و کلروفیل بوده و معمولاً اسپور یا هاگ تولید می کنند.
‏۲ ‏–‏ قارچ ها هتروتروف بوده و تغذیه آنها معمولاً بطریقه جذب مواد انجام می گیرد.
‏۳ ‏–‏ اندام رویشی قارچ ها معمولاً رشته هایی به نام هیف ‏می باشد.
‏۴ ‏–‏ دیواره سلولی در قارچها موجود بوده و معمولاً از جنس کیتین و گاه سلولز می باشند.
‏۵ ‏–‏ این موجودات دارای هسته واقعی (یوکاریوت) می باشند
‏۶ ‏–‏ دارای تولید مثل غیر جنسی یا جنسی و یا هر دو می باشند.
‏۷ ‏–‏ قارچها معمولاً ثابت اند ولی در برخی گروه ها اسپورهای تاژکدار (زئوسپور) دارند که متحرک میباشند.
‏اهمیت، کاربرد و استفاده از قارچ ها :
‏۱ ‏–‏ مسؤول تجزیه مواد آلی و بازگرداندن عناصر به طبیعت
‏۲ ‏–‏ همزیست ریشه برخی از گیاهان و افزایش دادن جذب آب و املاح بویژه فسفر در برخی گیاهان
‏۳ ‏–‏ تولید برخی از آنتی بیوتیک های مهم
‏۴ ‏–‏ اهمیت در صنایع تخمیری مثل نان، نوشابه های الکلی، انواع سس و صنعت پنیر سازی و صتعت تولید کاغذ
‏۵ ‏–‏ تولید انبوه برخی آنزیم های تجزیه کننده مواد صنعتی
‏۶ ‏–‏ تولید انبوه برخی تنظیم کننده ها ی رشد گیاهی

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.