تحقیق در مورد قارچ شناسی و بیماری های قارچی ۳۳ ص
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تحقیق در مورد قارچ شناسی و بیماری های قارچی ۳۳ ص دارای ۳۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد قارچ شناسی و بیماری های قارچی ۳۳ ص کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد قارچ شناسی و بیماری های قارچی ۳۳ ص،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد قارچ شناسی و بیماری های قارچی ۳۳ ص :
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۳۳ صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
۱
قارچ شناسی و بیماری های قارچی
قارچ شناسی
علم مطالعه و شناسایی قارچها را قارچ شناسی یا Mycology می نامند. پایه گذار علم قارچ شناسی، میشلی Micheli است. قارچ ها موجوداتی یوکاریوت می باشند که در سلسله ای مجزا به نام Fungi قرار داشته و مهمترین عوامل بیماریزا در گیاهان میباشند. سابقاً قارچها در سلسله گیاهان مورد مطالعه قرار می گرفتند، ولی مطالعات اخیر آنها را به جانوران نزدیکتر میداند. این موجودات معمولاً میکروسکوپی بوده و بیشتر آنها ساپروفیت (گندروی) می باشند و روی مواد مرده به سربرده و آنها را مورد تجزیه قرار میدهند. از۰۰۰، ۱۰۰ گونه شناخته شده قارچی، بیش از ۸۰۰۰ گونه قارچ در گیاهان تولید بیماری میکند. هر یک از گونه های قارچی ممکن است به یک یا چند گونه گیاهی حمله کند. قارچها ممکن است انگل اجباری (زنده خوار = Biotroph) و یا انگل اختیاری باشند.
ویژگی های عمومی قارچ ها:
ارائه تعریفی جامع برای قارچها به دلیل تنوع فوقالعاده آنها بسیار مشکل است. با این وجود، صفاتی در بین قارچها عمومیت دارد :
۱ – این موجودات فاقد اندام های گیاهی و کلروفیل بوده و معمولاً اسپور یا هاگ تولید می کنند.
۲ – قارچ ها هتروتروف بوده و تغذیه آنها معمولاً بطریقه جذب مواد انجام می گیرد.
۳ – اندام رویشی قارچ ها معمولاً رشته هایی به نام هیف می باشد.
۴ – دیواره سلولی در قارچها موجود بوده و معمولاً از جنس کیتین و گاه سلولز می باشند.
۵ – این موجودات دارای هسته واقعی (یوکاریوت) می باشند
۶ – دارای تولید مثل غیر جنسی یا جنسی و یا هر دو می باشند.
۷ – قارچها معمولاً ثابت اند ولی در برخی گروه ها اسپورهای تاژکدار (زئوسپور) دارند که متحرک میباشند.
اهمیت، کاربرد و استفاده از قارچ ها :
۱ – مسؤول تجزیه مواد آلی و بازگرداندن عناصر به طبیعت
۲ – همزیست ریشه برخی از گیاهان و افزایش دادن جذب آب و املاح بویژه فسفر در برخی گیاهان
۳ – تولید برخی از آنتی بیوتیک های مهم
۴ – اهمیت در صنایع تخمیری مثل نان، نوشابه های الکلی، انواع سس و صنعت پنیر سازی و صتعت تولید کاغذ
۵ – تولید انبوه برخی آنزیم های تجزیه کننده مواد صنعتی
۶ – تولید انبوه برخی تنظیم کننده ها ی رشد گیاهی
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.