تحقیق در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده ۷۷ ص


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده ۷۷ ص دارای ۸۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده ۷۷ ص  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده ۷۷ ص،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده ۷۷ ص :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۷۶ صفحه

قسمتی از متن word (..doc) :

‏دانشکده کشاورزی ورامین
‏رشته : کارشناسی ناپیوسته علوم وصنایع غذایی
‏موضوع :
‏روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده
‏تحقیق در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده ۷۷ ص
فهرست مطالب ‏
‏فصل اول : مواد اولیه تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏۱-۱- میوه ها
‏۱-۱-۱- طبقه بندی میوه ها
‏۲-۱-۱-۱- میوه های آلویی
‏۳-۱-۱-۱- میوه های توتی یا انگوری
‏۲-۱-۱- میوه های سیبی

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.