تحقیق در مورد معیارهای استاندارد شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق در مورد معیارهای استاندارد شیر دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد معیارهای استاندارد شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد معیارهای استاندارد شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد معیارهای استاندارد شیر :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۲ صفحه

قسمتی از متن word (..doc) :

‏معیارهای استاندارد شیر
‏تعریف استاندارد :
‏استاندارد در لغت به معنی نظم ، قاعده و قانون است . لیکن در رابطه با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، این واژه اینگونه تعبیر می شود : معیار و روشی که بر اساس آن کیفیت یک کالا و خدمت ، مورد مقایسه و سنجش قرار می گیرد .
‏از جمله وظایف مؤسسه استاندارد ، انجام تحقیقات به منظور تدوین استاندارد در راستای ارتقاء محصولات تولید شده داخلی و کمک به بهبود روش های تولید و کارایی صنایع می‏‌‏باشد .
‏تعاریف و اصطلاحات :
‏پاستوریزاسیون : فرایندی است حرارتی ، بر مبنای استقامت مقاوم ترین میکروب بیماری زای شناخته شده در مدت زمان مشخص ، برای از بین بردن تمامی میکروبهای بیماری زای شیر و به حداقل رساندن میکروبهای غیر بیماری زا با حفظ حداکثر ارزش غذایی آن .
‏هموژنیزاسیون : هموژن کردن ، عملی است مکانیکی برای یکنواخت کردن چربی در تمام شیر و جلوگیری از جدا شدن آن .
‏خواص شیر :
‏امروز شیر و فرآورده های آن اصلی ترین تامین کننده مواد مورد نیاز بدن و حاوی بسیاری از ریز مغذی ها و املاح است که مصرف مستمر آن برای رشد ، استحکام استخوان و دندان ، افزایش هوش و توان کاری ، طول عمر و .. همواره از سوی متخصصان تغذیه توصیه می‏‌‏گردد .
‏ضرورت استفاده از شیر پاستوریزه و استاندارد :
‏شیر علی رغم داشتن ویژیگی های ممتاز غذایی به سرعت در معرض آلودگی های گوناگون قرار می‏‌‏گیرد و اگر بهداشت آن در مراحل مختلف شیر دوشی ، جمع آوری،حمل ونقل ، تبدیل فرآوری در کارخانه ، توزیع و مصرف رعایت نشود ، می‏‌‏تواند بیماری و عوارض مختلفی را از حیوان به انسان و یا از انسان به انسان منتقل نماید . بنابراین برای مصون ماندن از بیماری ، استفاده از شیر و فرآورده های پاستوریزه و استاندارد توصیه می‏‌‏شود .
‏شیر قبل از دریافت در کارخانه به لحاظ کیفی مورد آزمون قرار می گیرد و در صورت وجود اسیدیته بالا ، بار میکروبی بیش از حد ، مواد افزودنی ، آنتی بیوتیک و … شیر خام عرضه شده تحویل گرفته نمی‏‌‏شود . بنابراین با افزایش میزان شیر خام تحویلی به واحدهای تولیدی تحت نظارت مراکز ذی صلاح ، بهداشت و تندرستی جامعه حفظ خواهد شد .
‏ویژگی های حسی شیر پاستوریزه :
‏رنگ : شیر پاستوریزه باید دارای رنگ طبیعی شیر گاو باشد .
‏بو: شیر پاستوریزه باید دارای بوی طبیعی بوده و عاری از بوهای غیر عادی و نامطبوع باشد .
‏طعم : طعم شیر پاستوریزه باید همان طعم مطبوع شیر و‏ عاری از طعم های فلزی ، تندی ، تلخی ، ترشی و سایر طعم های غیر عادی باشد .
‏ویژگی فیزیکی و شیمیایی :
‏وزن مخصوص شیر پاستوریزه در دمای ۱۵ درجه سلسیوس باید با میزان چربی متناسب بوده و مقادیر آن طبق جدول زیر باشد .
‏وزن مخصوص در ۱۵ درجه سلسیوس
‏درصد چربی وزن به وزن
‏نوع
‏حداقل ۰۲۹/۱
‏حداقل۳
‏شیر پاستوریزه کامل
‏حداقل ۰۳۰/۱
‏حداقل ۵/۱
‏شیر پاستوریزه کم چرب
‏حداقل ۰۳۳/۱
‏حداکثر ۵/۰
‏شیر پاستوریزه بدون چربی
‏* منظور از چربی همان چربی شیر گاو می باشد و استفاده از چربی های غیر از چربی شیر گاو به هیچ وجه مجاز نمی‏‌‏باشد .
‏ماده خشک بدون چربی : ماده خشک بدون چربی ۸% می‏‌‏باشد .
‏اسیدیته : حداکثر ۱۶ درجه در نیک ( ۱۶/۰ گرم اسید لاکتیک درصد )
‏فسفاتار : تست فسفاتار باید منفی باشد .
‏ویژگی میکروبیلوژی :
‏ویژگیهای میکروبی شیر پاستوریزه می‏‌‏بایست مطابق جدول زیر باشد .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.