تحقیق در مورد چغندرقند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق در مورد چغندرقند دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد چغندرقند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد چغندرقند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد چغندرقند :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۵ صفحه

قسمتی از متن word (..docx) :

‏۱
‏چغندر ‏قند
‏سبزه‌ای است خوردنی مثل ‏ترب‏ که ‏شلغم‏ نیز گویند‏.‏گیاهی که ریشه آن کلفت و لحمی است و به عربی «سلق» می‌گویند و پخته آن از اغذیه لذیذ و شیرین است و برگ چغندر و خود آن را در آشها و بورانی‌ها داخل می‌کنند و نیز چغندر را در تغذیه حیوانات بکار می‌برند و از نوعی از آن ‏قند‏ و ‏الکل‏ می‌سازند‏.‏سبزیی است خوردنی با ریشه بزرگ‏.‏گیاهی دوساله که در سال اول برگهای گسترده دارد و ریشه آن اندوخته قندی می‌سازد و در سال دوم ساقه گلدار آن تشکیل یافته اندوخته را بمصرف میرساند. ساکارز در برگهای بزرگ چغندر در هنگام روز در برابر نور ساخته می‌شود و شب به ریشه رفته در آنجا ذخیره می‌شود و طبقات متوالی ریشه ضخیم می‌گردد. رنگ ریشه‌های چغندر ممکن است زرد یا سفید یا سرخ تیره باشد.‏[۴]‏ نام گیاهی که بیخ و ریشه آن که در زیرزمین رشد می‌کند انواع گوناگون ریز و درشت و کم شیرینی و پرشیرینی دارد و نوع معروف آن چغندر قند است که در کارخانه‌ها بمصرف تهیه قند می‌رسد و تفاله یا ‏ملاس‏ این نوع چغندر را در تغذیه حیوانات مصرف می‌کنند یا بجای کود در تقویت بعضی زراعتها بکار می‌برند و نوع دیگرش چغندر معمولی است که از پخته آن روستائیان و بعضی اهالی شهرستانها تغذیه می‌کنند و خام آن را نیز بمصرف تغذیه حیوانات علفخوار میرسانند.
‏خصوصیات گیاهی: ‏چغندر قند با نام علمی Beta vulgaris ‏گیاهی است دو ساله از تیره اسفناج که بصورت گیاهی یکساله زراعت می ‏شود . چغندر قند طی دوره رشد رویشی فاقد ساقه بوده و بصورت مجموعه ای از برگهای ‏بزرگ افقی تا عمودی مشاهده می شود . طول دوره رشد برای تولید قند ۶ تا ۹ ماه می ‏باشد
‏محصول زراعی چغندر ریشه ای است بزرگ و آبدار که شامل سه ‏قسمت است :
 ۱) ‏طوقه که قسمت بالائی ضخیم شده و برگها از آن منشأ می ‏گیرد.
 ۲) ‏منطقه کوتاه و صاف در زیر طوقه که گردن گفته می شود . گردن قطورترین ‏منطقه ریشه می باشد.
۳) ‏قسمت گوشتی ریشه که ذخیره قند در آن انجام می ‏گیرد.
‏مقدار قند در منطقه گردن و طوقه پایین است مقدار قند در ارقام اصلاح شده ‏به ۱۶ تا ۲۰ درصد می رسد . امراض و کمبود مواد غذایی موجب افزایش ریزیش برگها گشته ‏و عملکرد را پایین می آورد زیرا در این حالت برگهای جدید بوجود می اید که صرفاً ‏بامصرف قند ذخیره شده ریشه رشد می کند . معمولاً ساقه گل دهنده چغنمدر که در سال ‏دوم رشد بوجود می آید از مرکز طوقه رشد می کند گلها کوچک و در روی گل آذین خوشه ای ‏مرکب بطور منفرد با دستجات ۲ تا ۷ گلی مشاهده می شود خود عقیمی و دگرگشتی بر گیاه ‏حاکم است باد عامل مهم در گرده افشانی بشمار می رود .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.