گشنیز پلو با کوفته قلقلی

گشنیز پلو با کوفته قلقلی


طرز تهیه گشنیز پلو با کوفته ققلی,گشنیزپلو و کوفته


برای تهیه ی این غذا به برنج، گوشت قلقلی سرخ شده، گشنیز خرد شده، نمک و روغن، برگ کاهو و تخم گشنیز آسیاب شده نیاز داریم.


مواد لازم :

برنج یک کیلوگرم
 گوشت قلقلی سرخ شده نیم کیلوگرم
 گشنیز خرد شده یک کیلوگرم
 روغن و نمک و برگ کاهو به میزان لازم
تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری


طرز تهیه :
* برنج را خیس کرده، آبکش می‌کنیم.


* ته قابلمه برگ‌های کاهو گذاشته، سپس لابه‌لای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه می‌داریم) و برنج را دم می‌کنیم.

* برای تهیه‌ی گوشت قلقلی کمی پیاز را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم.

* در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوش‌طعم شده و عطر خوبی داشته باشد.

 

منبع : tebyan.net

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه