کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی

کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی


طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی, نحوه پخت کیک پسته ای


آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 40 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه کیک پسته ای یوهانس :

 آرد 220 گرم
 شیر ولرم 60 میلی لیتر
 کره 170 گرم
 شکر قهوه ای 180 گرم
 تخم مرغ  1 عدد
روغن مایع 40 میلی لیتر
وانیل به میزان لازم ( وانیل مایع با طعم بادام 2 قطره )
دارچین 1 قاشق چای خوری
هل 1.2 قاشق چای خوری
جوز هندی رنده شده به میزان لازم
زنجبیل تازه رنده شده کمی به میزان لازم
پودر بادام 1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
بیکینگ سودا 1.2 قاشق چای خوری
پسته به میزان لازم
پودر هل و دارچین به میزان لازم
میوه یوهانس بر به میزان لازم
شکر برای تزیین


طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر :
کره و شکر (من از شکر قهو ه اى استفاده کردم) را خوب زدم تا یکدست شد.

بعد یک عدد تخم مرغ اضافه کردم و خوب زدم.
دو قطره وانیل مایع با طعم بادام، یک قاشق جایخورى دارچین،

نصف قاشق چایخورى هل، کمى جوز هندى رنده شده و کمى زنجبیل تازه رنده شده هم به این مواد اضافه کردم و خوب هم زدم.
سپس پودر بادام، شیر ولرم و روغن مایع را افزوده و هم زدم.

در اخر هم آرد سه بار الک شده به همرا ه بکینگ سودا و بکینک پودر را کم کم اضافه کردم و آرام هم زدم.


مواد را در قالب چرب شده و کمى آرد پاشیده شده ریختم.
روش را میوه یوهانس بر بقول آلمانى ها و کمى مغز پسته ریختم.

طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی, نحوه پخت کیک پسته ای


در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ و زمان پخت هم ٤٠ دقیقه قرار دادم.

طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی, نحوه پخت کیک پسته ای


بعد پخت و سرد شدن کمى پودر هل و شکر و دارچین روش پاشیدم.

طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی, نحوه پخت کیک پسته ای

 

منبع : beryooni.com

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه