طرز تهیه یک دسر خانگی با خرما

طرز تهیه یک دسر خانگی با خرما


طرز تهیه دسر با خرما,طرز تهیه دسرهای خانگی


مواد لازم :

 بسکوئیت نرم شده ۲ و ۳/ ۱ لیوان
 شیر عسل  ۴/ ۳ لیوان
 خرما بدون هسته  ۱ و ۲/ ۱ لیوان
 مغز گردو نرم شده  ۲/ ۱ لیوان
کره ۲۰۰ گرم
 شکلات مایع مقداری برای تزئین


طرز تهیه :
1 - خرما + شیرعسل + کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید.
2 - مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود.


3 - مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.
4 - بسکوئیت نرم شده + مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.


5 - مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.
6 - ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید.


7 - روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
8 - ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.

منبع : sara.jamejamonline.ir

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه