کیک هویج با فراستینگ پنیری برای جشن تولد. زمان آماده سازی : 10 دقیقه. زمان پخت : 1 ساعت و نیم. مواد لازم برای 12 نفر :. آرد. 2 فنجان معادل 250 گرم. جوش شیرین. 2 قاشق چایخوری. بکینگ پودر. 2 قاشق چایخوری. نمک. 1 قاشق چایخوری. پودر دارچین. 1 قاشق چایخوری. جوز هندی رنده شده. 1 قاشق چایخوری. هویج رنده شده. 3 فنجان معادل 500 گرم. نارگیل رنده شده. یک چهارم فنجان معادل 25 گرم. گردوی خرد شده. سه چهارم فنجان معادل 110 گرم. کشمش. یک چهارم فنجان معادل 35 گرم. عسل. 3 قاشق غذاخوری. روغن مایع. 1 فنجان معاد ...

طرز تهیه کیک هویج با فراستینگ پنیری



طرز تهیه کیک هویج, نحوه درست کردن کیک هویج با فراستینگ پنیری

کیک هویج با فراستینگ پنیری برای جشن تولد


زمان آماده سازی : 10 دقیقه
زمان پخت : 1 ساعت و نیم

مواد لازم برای 12 نفر :

آرد  2 فنجان معادل 250 گرم
 جوش شیرین  2 قاشق چایخوری
 بکینگ پودر  2 قاشق چایخوری
 نمک  1 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده 1 قاشق چایخوری
هویج رنده شده 3 فنجان معادل 500 گرم
نارگیل رنده شده یک چهارم فنجان معادل 25 گرم
گردوی خرد شده سه چهارم فنجان معادل 110 گرم
کشمش یک چهارم فنجان معادل 35 گرم
عسل 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع 1 فنجان معادل 235 میلی لیتر
آب لیمو ترش 1 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای 1 فنجان معادل 200 گرم
تخم مرغ 4 عدد
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری


مواد لازم برای فراستینگ پنیری :

پنیر خامه یا نرم  250 گرم
 کره  50 گرم
 پودر شکر  40 گرم
 پودر دارچین  1 پینچ

 

طرزتهیه کیک هویج با فراستینگ پنیری :
با طرز تهیه کیک هویج با فراستینگ پنیری برای جشن تولد آشنا می کنیم.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. یک قالب 22 سانتی گرد را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک، دارچین و جوز هندی را با هم الک کنید.

روغن و شکر را با هم مخلوط نمایید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هر بار هم بزنید تا یکدست شود  سپس عسل، آب لیمو و وانیل را اضافه کرده مخلوط نمایید.

هویج، نارگیل، کشمش و گردو را با آرد مخلوط کرده به مخلوط روغن اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود.

خمیر کیک را در قالبی که آماده کرده بودید ریخته و حدود 1 ساعت تا 1 و نیم ساعت در فر بگذارید تا بپزد و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نمایید. 10 دقیقه که از حرارت افتاد اطرافش را با کاردک از قالب جدا کرده روی توری سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود.

بعد از حدود 1 – 2 ساعت که کاملا سرد شد فراستینگ روی کیک را آماده کنید.

تمام مواد فراستینگ را با هم مخلوط نموده هم بزنید تا حجیم شود و اطراف و روی کیک را کاملا با این کرم بپوشانید و اطراف کیک را با پسته خرد شده بپوشانید و روی کیک را به سلیقه ی خودتان تزئین کید که من از مروارید های طلایی برای روی کیک استفاده کردم و شکلات یا پاستیل های قلبی را هم دور تا دور کیک در یک ردیف چیده ام.

منبع : f30t.ir

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه