طرز تهیه کوکیز پسته شیرینی مخصوص عید نوروز. مواد لازم برای کوکیز پسته :. کره نرم. 115 گرم. شکر قهوه ای. 115 گرم. تخم مرغ. یک عدد. عسل. 100 گرم. آرد. 400 گرم. بکینگ پودر. 2 قاشق چایخوری. پودر زنجبیل. 2 قاشق چایخوری. خلال پسته. 100 گرم. مربای زردآلو. 100 گرم. طرز تهیه کوکیز پسته :. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید. تخم مرغ را داخل مواد بریزید و مواد را هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. 1 قاشق سوپخوری از عسل را کنار بگذارید باقیمانده را داخل مواد کره ای بریزید. آرد، بکینگ پ ...

طرز تهیه کوکیز پسته ویژه عید نوروز



 

درست کردن کوکیز پسته,نحوه درست کردن کوکیز پسته

طرز تهیه کوکیز پسته شیرینی مخصوص عید نوروز

 

مواد لازم برای کوکیز پسته :

 کره نرم 115 گرم 
شکر قهوه ای  115 گرم 
 تخم مرغ یک عدد 
 عسل 100 گرم 
آرد 400 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 2 قاشق چایخوری
خلال پسته 100 گرم
مربای زردآلو 100 گرم

 

طرز تهیه کوکیز پسته :

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید.

تخم مرغ را داخل مواد بریزید و مواد را هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

1 قاشق سوپخوری از عسل را کنار بگذارید باقیمانده را داخل مواد کره ای بریزید. آرد، بکینگ پودر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و داخل مواد قبلی بریزید تا مواد خمیر شود.

 

خمیر آماده را به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ بپوشانید.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با یک عدد سفیده تخم مرغ زده شده، روی خمیر برس بزنید.

 

کمی شکر اضافه نیز روی خمیر بپاشید و با کاتر مورد نظر برش دهید و داخل سینی بچینید و روی شیرینی ها را خلال پسته بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید.

بعد از پخت از فر خارج کنید روی شیرینی ها از عسل باقی مانده بمالید و به مدت 3 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

 

سپس از فر خارج کنید و پس از خنک شدن شیرینی ها را برگردانید، روی آن مربای زردآلو بمالید و دوتا دوتا به هم بچسبانید و داخل ظرف بچینید.

شیرینی آماده را داخل ظرف بچینید و روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.

 

منبع : bartarinha.ir -ماهنامه کیک و شیرینی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه