مواد لازم برای تهیه کوفته ترخون و مرزه:. گوشت چرخ کرده بدون چربی. 500 گرم. برنج. 150 گرم (1 پیمانه). لپه. 150 گرم. نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه. به میزان لازم. پیاز داغ. 2 قاشق سوپخوری. سبزی معطر و خردکرده (نعنا، جعفری، پیازچه، تره و شوید). 350 گرم. ترخون و مرزه. 150 گرم. تخم مرغ. 1 عدد. زعفران حل کرده. 1 قاشق چایخوری. آلو بخارای خیس کرده. 200 گرم. مواد لازم برای تهیه سس کوفته :. روغن. 3 قاشق سوپخوری. پیاز داغ. 2 قاشق سوپخوری. رب گوجه فرنگی. 1 قاشق سوپخوری. آب. به میزان لازم. طرز تهیه کوفته تر ...

طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه



 

طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه,طرز درست کردن کوفته ترخون و مرزه

طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه

 

مواد لازم برای تهیه کوفته ترخون و مرزه:

گوشت چرخ كرده بدون چربی  500 گرم 
 برنج  150 گرم (1 پیمانه) 
لپه   150 گرم
 نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم 
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
سبزی معطر و خردكرده (نعنا، جعفری، پیازچه، تره و شوید)

350 گرم

ترخون و مرزه 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
زعفران حل كرده 1 قاشق چایخوری
آلو بخارای خیس كرده 200 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس كوفته :

روغن  3 قاشق سوپخوری 
 پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری 
رب گوجه فرنگی   1 قاشق سوپخوری
 آب به میزان لازم 

 

طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه :

گوشت را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه، كاملاً ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند. برنج را از قبل بخیسانید و لپه را بپزید. حالا لپه، برنج، پیازداغ، سبزی، ترخون و مرزه، تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و دوباره كاملاً ورز دهید.

 

اینک از مواد كوفته، هر بار به اندازه یک پرتقال بردارید و در میان آن، چند آلو و قدری پیاز داغ قرار دهید. سپس كوفته را جمع نمائید و در سس در حال جوش قرار دهید. پس از اتمام كار، شعله را ملایم كنید و درِ قابلمه را نیمه باز بگذارید و به مدت تقریبی یک ساعت بپزید.

 

روش تهیه سس كوفته :

در قابلمه مناسبی، پیازداغ را همراه با رب گوجه فرنگی در روغن تفت دهید و آب را بیفزائید. قدری فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید و پس از آن كه آب كاملاً جوشید، سس آماده است.

 

یادآوری: یادتان باشد كه آب، باید روی تمام كوفته ها را بپوشاند.

 

منبع : shooroshirin.ir

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه