با نحوه پخت پاستای تن ماهی و سس گوجه آشنا شوید. مواد لازم برای پاستای تن ماهی :. کره بدون نمک. ۴ قاشق غذاخوری. گوجه فرنگی کنسروی. ۷۰۰ گرم. نمک. به مقدار لازم. پاستا. ۴۵۰ گرم. پنیر ریکوتا. نصف فنجان. تن ماهی (ترجیحا تن ماهی که داخل روغن زیتون است). ۱ عدد. ریحان تازه خرد شده. یک چهارم فنجان. پنیر پارمیسان رنده شده. نصف فنجان. طرز تهیه پاستای تن ماهی :. یک قابلمه برداشته و روی حرارت متوسط بگذارید. کره را داخل آن گرم کرده و گوجه ها را به همراه عصاره ی همراهشان اضافه کنید. اجازه بدهید گوجه ها ب ...

طرز تهیه پاستای تن ماهی و سس گوجه فرنگی



پاستای تن ماهی با سس گوجه,درست کردن پاستای تن ماهی

با نحوه پخت پاستای تن ماهی و سس گوجه آشنا شوید


مواد لازم برای پاستای تن ماهی :

 کره بدون نمک ۴ قاشق غذاخوری
 گوجه فرنگی کنسروی ۷۰۰ گرم
 نمک به مقدار لازم

پاستا

۴۵۰ گرم 

پنیر ریکوتا

نصف فنجان

تن ماهی (ترجیحا تن ماهی که داخل روغن زیتون است)

۱ عدد

ریحان تازه خرد شده

یک چهارم فنجان

پنیر پارمیسان رنده شده

نصف فنجان


طرز تهیه پاستای تن ماهی :
یک قابلمه برداشته و روی حرارت متوسط بگذارید. کره را داخل آن گرم کرده و گوجه ها را به همراه عصاره ی همراهشان اضافه کنید. اجازه بدهید گوجه ها به آرامی بجوشند، درب ظرف را گذاشته و ۳۰ دقیقه صبر کنید.

 

پاستای تن ماهی,طرز تهیه پاستای تن ماهی

در یک قابلمه بعد از آب کردن کره، گوجه و عصاره های آن را بگذارید بجوشد


وقتی سس گوجه پخت، یک قابلمه بزرگ برداشته و مقداری آب نمک در آن بریزید و بگذارید جوش بیاید. پاستا را به این آب جوش اضافه کرده و بگذارید بدون آب بجوشد (دو دقیقه). بعد پاستا را آبکشی کرده و کنار بگذارید.

 

طرز پخت پاستای تن ماهی, نحوه پخت پاستا با تن ماهی

در یک ظرف دیگر سس گوجه و تن ماهی را با پاستا را مخلوط کرده و ریحان را هم اضافه کنید

 

مقداری از روغن اضافی تن ماهی را کنار گذاشته و ماهی را داخل سس گوجه بریزید. پنیر ریکوتا و نمک را هم اضافه کنید. قابلمه سس را از روی حرارت برداشته و سس گ��جه را با پاستا در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و ریحان را هم اضافه کنید.

 

طرز تهیه انواع پاستا,مواد لازم برای پاستای تن ماهی

پاستا را در یک ظرف کاسرول ریخته و روی آن پنیر پارمیسان بپاشید در فر قرار بدهید


پاستا را در یک ظرف کاسرول ریخته و روی آن پنیر پارمیسان بپاشید. آن را داخل فر در قسمتی که مخصوص کباب کردن است گذاشته و ۴ تا ۶ دقیقه صبر کنید تا پنیر آب شده و روی آن کمی طلایی رنگ شود.

 

پاستا را داغ سرو کنید.

منبع : novinzi.com

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه