شما می توانید میگو و قارچ سوخاری را با برنج هم سرو کنید. مواد لازم برای میگو و قارچ سوخاری :. عصاره مرغ. نصف فنجان. سس سویا. ۲ قاشق غذاخوری. زنجبیل تازه. ۲ قاشق غذاخوری. آرد ذرت. ۱ قاشق چایخوری. روغن نباتی. ۱ قاشق غذاخوری. قارچ خرد شده. ۲۲۰ گرم. غلاف نخود فرنگی. ۲۲۰ گرم. میگو پاک شده. ۴۵۰ گرم. پیازچه خرد شده. ۲ عدد. نمک و فلفل. به میزان لازم. برنج پخته. برای سرو (اختیاری). طرز تهیه میگو و قارچ سوخاری :. در یک کاسه کوچک عصاره مرغ، سس سویا، زنجبیل و آرد ذرت را مخلوط کنید. یک ماهیتابه یا ووک بر ...

طرز تهیه میگو و قارچ سوخاری



پخت میگو و قارچ سوخاری,مواد لازم برای تهیه میگو و قارچ سوخاری

شما می توانید میگو و قارچ سوخاری را با برنج هم سرو کنید


مواد لازم برای میگو و قارچ سوخاری :

 عصاره مرغ  نصف فنجان
 سس سویا  ۲ قاشق غذاخوری
 زنجبیل تازه  ۲ قاشق غذاخوری
 آرد ذرت ۱ قاشق چایخوری
روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری
قارچ خرد شده ۲۲۰ گرم
غلاف نخود فرنگی ۲۲۰ گرم
میگو پاک شده ۴۵۰ گرم
پیازچه خرد شده ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
برنج پخته برای سرو (اختیاری)


طرز تهیه میگو و قارچ سوخاری :
در یک کاسه کوچک عصاره مرغ، سس سویا، زنجبیل و آرد ذرت را مخلوط کنید.

یک ماهیتابه یا ووک برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ را داخل ووک ریخته و تفت دهید، تا زمانی که آب آن تبخیر شده و به رنگ قهوه ای در بیایند (۶ تا ۱۰ دقیقه). غلاف نخود فرنگی را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر تفت دهید تا ترد شوند. پیازچه را هم اضافه کرده و سی ثانیه دیگر سرخ کنید. حالا مخلوط عصاره مرغ را اضافه کرده و تا زمانی که میگو تیره رنگ و سس غلیظ نشده به سرخ کردن ادامه دهید (حدود یک دقیقه). حالا با نمک و فلفل آن را چاشنی زده و اگر دوست داشتید با برنج سرو کنید.

 

منبع : novinzi.com

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه