برای پخت مرغ سوخاری ترد، در روغن فراوان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود. آماده سازی و پخت مرغ سوخاری : 105 دقیقه. مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری :. ران مرغ. 8 عدد. نمک. 1 قاشق مرباخوری. پودر سوخاری. 500 گرم. زیره سبز. 1 قاشق چایخوری. گشنیز. 1 قاشق چایخوری. ترخون. 1 قاشق مرباخوری. فلفل سیاه. 1 قاشق چایخوری. فلفل قرمز. 1/2 قاشق چایخوری. جوز هندی. 1/2 قاشق چایخوری. کنجد. 1 فنجان. تخم مرغ. 3 عدد. پودر سیر. 1 قاشق مرباخوری. آرد. 3 پیمانه. دوغ. 0. 5 لیتر به اضافه 3 لیوان. طرز تهیه مرغ ...

طرز تهیه مرغ سوخاری



درست کردن مرغ سوخاری, مواد لازم برای مرغ سوخاری

برای پخت مرغ سوخاری ترد، در روغن فراوان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود


آماده سازی و پخت مرغ سوخاری : 105 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری :

 ران مرغ 8 عدد
 نمک  1 قاشق مرباخوری
 پودر سوخاری 500 گرم
 زیره سبز 1 قاشق چایخوری
گشنیز 1 قاشق چایخوری
ترخون 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری
کنجد 1 فنجان
تخم مرغ 3 عدد
پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
آرد 3 پیمانه
دوغ 0.5 لیتر به اضافه 3 لیوان


طرز تهیه مرغ سوخاری :
درون یک کاسه دوغ و نمک را مخلوط کرده و تکه های مرغ را در آن گذاشته و بمدت 8 ساعت در یخچال بگذارید.
دو ساعت قبل طبخ از یخچال در آورده و دوغ را تخلیه کنید. مواد پودر را در یک ظرف مناسب خوب مخلوط کنید.

در کاسه ای دیگر تخم مرغ، دوغ و پودر سیر را مخلوط کرده و کم کم آرد را به آن اضافه کرده تا کمی غلیظ شود.
در ظرفی دیگر باقیمانده آرد را ریخته تکه های مرغ را در آن زده، در مایع و بعد از آن در مخلوط پودر سوخاری.

بگذارید 30 دقیقه بماند تا پودر سوخاری روی تکه های مرغ خشک شود. در روغن فراوان جوشان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود.

 

منبع : bamacook.com

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه