مربا زنجبیل و سیب، مربایی خوشمزه و مقوی را تجربه کنید. مدت زمان آماده سازی : 15 دقیقه. مدت زمان پخت : 30 دقیقه. کل زمان پخت : 45 دقیقه. مواد لازم برای مربای زنجبیل و سیب :. زنجبیل تازه. 500 گرم. سیب. 500 گرم. آب. 5 لیوان. شکر. 5 لیوان. جوهر لیمو یا آبلیمو. کمی. چوب دارچین. 1 تکه. طرز تهبه مربای زنجبیل و سیب :. ابتدا زنجبیل را نازک ببرید یا با رنده درشت رنده کنید و یا در غذاساز بریزید و با آب حدود نیم ساعت بپزید و بعد سیب را به هر شکلی که دوست دارید برش زده به همراه شکر اضافه کنید. وقتی پخت و ...
طرز تهیه مربای زنجبیل و سیب
مربا زنجبیل و سیب، مربایی خوشمزه و مقوی را تجربه کنید
مدت زمان آماده سازی : 15 دقیقه
مدت زمان پخت : 30 دقیقه
کل زمان پخت : 45 دقیقه
مواد لازم برای مربای زنجبیل و سیب :
زنجبیل تازه | 500 گرم |
سیب | 500 گرم |
آب | 5 لیوان |
شکر | 5 لیوان |
جوهر لیمو یا آبلیمو | کمی |
چوب دارچین | 1 تکه |
طرز تهبه مربای زنجبیل و سیب :
ابتدا زنجبیل را نازک ببرید یا با رنده درشت رنده کنید و یا در غذاساز بریزید و با آب حدود نیم ساعت بپزید و بعد سیب را به هر شکلی که دوست دارید برش زده به همراه شکر اضافه کنید.
وقتی پخت و قوام آمد، جوهرلیمو یا آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. می توانید مقدار سیب را به دلخواه زیاد کنید.
منبع : ashpaz-bashi.ir