مافین نوعی کیک خوشمزه است که سریع آماده می شود و برای عصرانه بسیار مناسب است. مافین در طعم های مختلف درست می شود. در این مطلب مافین سیب و آناناس را به شما آموزش داده ایم. مواد لازم برای مافین سیب و آناناس :. سیب پوست گرفته و خردکرده. 400 گرم. آرد. 300 گرم. بکینگ پودر. 2 قاشق چایخوری. دارچین. 2 قاشق چایخوری. نمک. یک چهارم قاشق چایخوری. شکر قهوه ای. 125 گرم. شیر. 350 میلی لیتر. تخم مرغ. 2 عدد. وانیلین. یک چهارم قاشق چایخوری. کره آب کرده و سردشده. 150 گرم. گردو برشته و خردکرده. 60 گرم. آناناس ...

طرز تهیه مافين سیب و آناناس



 

پخت مافين سیب و آناناس,تهیه مافين سیب و آناناس

طرز تهیه مافين سیب و آناناس

 

مافین نوعی کیک خوشمزه است که سریع آماده می شود و برای عصرانه بسیار مناسب است. مافین در طعم های مختلف درست می شود. در این مطلب مافین سیب و آناناس را به شما آموزش داده ایم.

 

مواد لازم برای مافين سیب و آناناس :

سیب پوست گرفته و خردكرده   400 گرم
 آرد 300 گرم 
 بكینگ پودر  2 قاشق چایخوری
دارچین   2 قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
شكر قهوه ای 125 گرم
شیر 350 میلی لیتر
تخم مرغ  2 عدد
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
كره آب كرده و سردشده 150 گرم
گردو برشته و خردكرده 60 گرم
آناناس خردكرده 100 گرم

 

طرز تهیه مافين سیب و آناناس :

فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافین را با كپسول های كاغذی بپوشانید. آن گاه سیب را با قدری آب بپزید و بگذارید خنک شود.

 

سپس آرد، بكینگ پودر، دارچین و نمك را با هم مخلوط و الک كنید، شكر را بیفزائید و در مركز آن، حفره‌ای ایجاد نمائید. حالا شیر، تخم‌مرغ ها و وانیلین را با مفتول سیمی بزنید و كره را اضافه كنید.

 

اكنون مایه‌ فراهم كرده را درون حفره‌ مواد خشك بریزید و با قاشق فلزی مخلوط سازید. بعد گردو، آناناس و سیب را بیفزائید و فقط در حد مخلوط‌ شدن هم بزنید.

 

اینک مایه را درون كپسول‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین كه مافین‌ها خنک شدند، رویشان را با كرم گاناش و دراژه‌های بادامی تزئین كنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.

 

سپس 30 گرم كره به كرم اضافه نمائید و آن را از روی حرارت بردارید. حالا بگذارید كرم كاملاً خنك شود. اكنون آماده‌ مصرف است.

 

یادآوری:

• برای تهیه‌ كرم گاناش، 100 گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن گاه 200 گرم شكلات سیاه خردكرده را به خامه بیفزائید و مخلوط كنید.

 

• از هم زدن زیاد مایه‌ مافین خودداری كنید. زیرا موجب سفت شدن آن می‌شود.

 

• اینک مایه را درون كپسول‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین كه مافین‌ها خنك شدند، رویشان را با كرم گاناش و دراژه‌های بادامی تزئین كنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه