طرز پخت کباب چنجه. مواد لازم برای پخت کباب چنجه:. گوشت راسته گوسفندی. 800 گرم. نمک، فلفل. به میزان لازم. روغن زیتون. 2 تا 3 قاشق سوپخوری. کره آبکرده. 50 گرم. طرز تهیه کباب چنجه:. ابتدا گوشت را به اندازه 2 بند انگشت و به ضخامت 1 سانتیمتر، خرد کنید. آن‌گاه نمک، فلفل و روغن به آن بیفزائید و مخلوط کنید. سپس گوشت را به سیخ بکشید و روی آتش، کباب کنید. حالا قدری کره رویشان بمالید تا کباب خشک نشود. اکنون کباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید و همراه با برنج، گوجه‌فرنگی کباب کرده، لیموترش، پیاز ...

طرز تهیه كباب چنجه



 

طرز تهیه كباب چنجه,نحوه پخت كباب چنجه

طرز پخت كباب چنجه

 

مواد لازم برای پخت کباب چنجه:

 گوشت راسته گوسفندی  800 گرم
 نمک، فلفل  به میزان لازم
 روغن زیتون  2 تا 3 قاشق سوپخوری
 كره آبكرده  50 گرم

 

طرز تهیه کباب چنجه:

ابتدا گوشت را به اندازه 2 بند انگشت و به ضخامت 1 سانتیمتر، خرد كنید. آن‌گاه نمك، فلفل و روغن به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس گوشت را به سیخ بكشید و روی آتش، كباب كنید. حالا قدری كره رویشان بمالید تا كباب خشک نشود.

 

اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و همراه با برنج، گوجه‌فرنگی كباب كرده، لیموترش، پیاز و جعفری خردكرده و فلفل كبابی بیارائید.

 

نکاتی برای تهیه کباب چنجه:

حرارت زغال‌ها باید ملایم باشد تا كباب خشك نشود. سیخ‌های كباب را روی آتش مرتب بچرخانید. حتما قبل از اینكه كباب خشك شود آن را از روی حرارت بردارید. فراموش نكنید گوشت راسته لطیف است و نیازی به كباب كردن طولانی ندارد.

 

منبع : shooroshirin.ir

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه