طرز تهیه قليه ميگو
طرز تهیه قلیه میگو
محلی : خطه جنوب
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 45 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه قلیه میگو :
میگو | 600 گرم |
گشنیز خرد شده | 400 گرم |
شنبلیله خرد شده | 50 گرم |
سیر خرد شده | 5 عدد |
پیاز متوسط خرد شده | 2 عدد |
تمر هندی صاف شده | نصف یک بسته ( 1 لیوان ) |
ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه ) | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را سرخ کرده سپس سیر، ادویه و زردچوبه را نیز اضافه میکنیم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ میکنیم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و میگذاریم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چیده شود.
نمک را همیشه بعد از تمر هندى به قلیه اضافه کنید چون بعضى از تمر ها خودشون با نمکند من میگو را جدا با پیاز و سیر و ادویه سرخ میکنم و بعد به مواد سبزى اضافه و میگذاریم با حرارت کم پخته شود و جا بیفتد.
منبع : beryooni.com
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :