قلقلی اسفناج یکی از غذاهای محلی رامسر را امتحان کنید. اگر دلتان یک شام ساده و خوشمزه می خواهد بهتر است قلقلی اسفناج رامسری ها را امتحان کنید؛ غذایی ساده و سریع که خیلی وقت تان را نمی گیرد اما مزه و طعم آن همیشه خاطرتان می ماند. مواد لازم برای قلقلی اسفناج :. اسفناج. 500 گرم. سیب زمینی پخته. 1 عدد. تخم مرغ. 1 عدد. پیاز داغ. 1 قاشق سوپخوری. نمک، فلفل و زردچوبه. به اندازه دلخواه. طرز تهیه قلقلی اسفناج :. اسفناج ها را بعد از شستن خرد کنید و برای 10 دقیقه بگذارید بخارپز شود. سیب‌زمینی پخته را رند ...

طرز تهیه قلقلی اسفناج غذای محلی رامسر



پخت قلقلی اسفناج,درست کردن قلقلی اسفناج

قلقلی اسفناج یکی از غذاهای محلی رامسر را امتحان کنید


اگر دلتان يک شام ساده و خوشمزه می خواهد بهتر است قلقلی اسفناج رامسری ها را امتحان كنيد؛ غذايي ساده و سريع كه خيلی وقت تان را نمی گيرد اما مزه و طعم آن هميشه خاطرتان می ماند.

مواد لازم برای قلقلی اسفناج :

اسفناج 500 گرم
 سيب زمينی پخته 1 عدد
 تخم مرغ 1 عدد
 پياز داغ  1 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه


طرز تهیه قلقلی اسفناج :
اسفناج ها را بعد از شستن خرد كنيد و براي 10 دقيقه بگذاريد بخارپز شود.
سيب‌زميني پخته را رنده كنيد.

حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیاز داغ و سيب زمينی را با هم مخلوط كنيد.
تخم مرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

نمک، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد.
بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد.

نکته برای تهیه قلقلی اسفناج :
با كمی اسفناج و پياز داغ می توانيد سس خوشمزه ای برای قلقلی اسفناج تان درست كنيد.

 

منبع : آشپزی مثبت - bartarinha.ir

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه