طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس مرینت. مواد مورد نیاز برای فیله مرغ سوخاری :. فیله مرغ. 500 گرم. آرد سفید. 200 گرم. فلفل قرمز. 1 قاشق چایخوری. زنجبیل. یک دوم قاشق چایخوری. پودر سیر. 1 قاشق چایخوری. پاپریکا. 1 قاشق چایخوری. نمک. 2 قاشق چایخوری. پودر آویشن. 1 قاشق چایخوری. روغن مایع. به میزان لازم. مواد مورد نیاز مرینت فیله مرغ سوخاری :. سس مایونز. 3 قاشق سوپخوری. آب لیموترش. 50 میلی لیتر. نمک. یک دوم قاشق سوپخوری. فلفل قرمز. یک دوم قاشق چایخوری. طرز تهیه فیله مرغ سوخاری :. برای تهیه مواد مرینت ...
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس مرینت
مواد مورد نیاز برای فیله مرغ سوخاری :
فیله مرغ | 500 گرم |
آرد سفید | 200 گرم |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
زنجبیل | یک دوم قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
پودر آویشن | 1 قاشق چایخوری |
روغن مایع | به میزان لازم |
مواد مورد نیاز مرینت فیله مرغ سوخاری :
سس مایونز | 3 قاشق سوپخوری |
آب لیموترش | 50 میلی لیتر |
نمک | یک دوم قاشق سوپخوری |
فلفل قرمز | یک دوم قاشق چایخوری |
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری :
برای تهیه مواد مرینت؛ سس مایونز، آب لیموترش، نمک و فلفل قرمز را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد فیله مرغ را درون آن گذاشته و به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید.
آرد، فلفل قرمز، زنجبیل، پودر سیر، پاپریکا، نمک و پودر آویشن را با هم مخلوط کنید و فیله مرغ مزه دار شده را درون مخلوط آن بغلتانید.
فیله مرغ را داخل توری سیمی قرار داده و درون آن سر به مدت 5 ثانیه فرو ببرید. بعد بیرون آورده و مجدد درون مخلوط آرد و ادویه بغلتانید.
فیله های آماده شده را درون روغن فراوان داغ سرخ کرده تا طلایی و کریسپی شود.
منبع : مجله سرآشپز - bartarinha.ir