تجربه سرمای زمستان با شیرینی هویج و بادام. حال که سرما کم کم دارد خودش را به ما نشان می دهد، باید سعی کنیم چیزهای گرم بخوریم. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که هویج و زنجبیل باعث گرمی آن شده است. مواد لازم برای شیرینی هویج و بادام :. پودر شکر. 125 گرم. هویج رنده کرده. 2 عدد بزرگ. زنجبیل تازه رنده کرده. 1 قاشق چایخوری. بادام خردکرده. 150 گرم. آرد. 300 گرم. نشاسته گندم. 2 قاشق سوپخوری. بکینگ پودر. 1 قاشق چایخوری. تخم مرغ. 2 عدد. کره. 125 گرم. پودر پسته. 2 قاشق سوپخ ...

طرز تهیه شیرینی هویج و بادام



 

درست کردن شیرینی هویج و بادام,نحوه درست کردن شیرینی هویج و بادام

تجربه سرمای زمستان با شیرینی هویج و بادام

 

حال که سرما کم کم دارد خودش را به ما نشان می دهد، باید سعی کنیم چیزهای گرم بخوریم. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که هویج و زنجبیل باعث گرمی آن شده است.

 

مواد لازم برای شیرینی هویج و بادام :

 پودر شكر  125 گرم
 هویج رنده كرده  2 عدد بزرگ
 زنجبیل تازه رنده كرده 1 قاشق چایخوری 
 بادام خردكرده  150 گرم
آرد 300 گرم
نشاسته گندم 2 قاشق سوپخوری
بكینگ پودر  1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
كره 125 گرم
پودر پسته 2 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه شیرینی هویج و بادام :

پودر شكر و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا هویج نرم شود. زنجبیل و بادام را بیفزائید. حالا آرد، نشاسته و بكینگ پودر را الک كنید، در مركز آن حفره ای ایجاد نمائید و به آرامی مواد را با یكدیگر مخلوط سازید. آن گاه تخم مرغ و كره نرم شده را بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.

 

اكنون چانه‌های كوچكی از خمیر درست كنید و آن‌ها را به شكل دایره باز نمائید. حالا قدری از مخلوط بادام و هویج را در وسط هر یك از خمیرها بگذارید و لبه‌های هر یک را به هم بچسبانید.

 

اكنون خمیرهای آماده را در سینی چرب كرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینك شیرینی را روی پنجره سیمی خنك سازید و آن را با پودر پسته تزئین نمائید.

 

منبع : shekarestan22.blogfa.com

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه