با مصرف چای زنجبیل با عسل و لیمو ترش خود را گرم کنید. اگرچه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می دهیم تا خود را با آن گرم کنید. مواد لازم برای دمنوش زنجبیل و لیمو :. آب. ۴ لیوان. شکر قهوه ای. ۳/۴ پیمانه. زنجبیل. ۱/۴ پیمانه. چای کیسه ای. ۳ عدد. لیمو. ۲ عدد. عسل. ۳ قاشق غذاخوری. طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو :. آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزی ...
طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو
با مصرف چای زنجبیل با عسل و لیمو ترش خود را گرم کنید
اگرچه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می دهیم تا خود را با آن گرم کنید.
مواد لازم برای دمنوش زنجبیل و لیمو :
آب | ۴ لیوان |
شکر قهوه ای | ۳/۴ پیمانه |
زنجبیل | ۱/۴ پیمانه |
چای کیسه ای | ۳ عدد |
لیمو | ۲ عدد |
عسل | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو :
آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای 20 دقیقه قل بزند.
آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود 3 تا 5 دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.
آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.
منبع : ashpaz-bashi.ir