پخت خورش پسته و پرتقال. مواد لازم برای خورش پسته و پرتقال برای 4 نفر :. روغن کنجد. 3 قاشق سوپخوری. پیاز خرد کرده. 1 عدد. نمک و فلفل قرمز. به میزان لازم. زردچوبه. یک دوم قاشق چایخوری. رب گوجه فرنگی. 1 قاشق سوپخوری. رب نارنج. 1 قاشق چایخوری. قارچ ورقه ای خرد کرده. 4 عدد. پنیر توفوخرد کرده. 100 گرم. پودر تخم گشنیز. یک دوم قاشق چایخوری. لوبیا چشم بلبلی پخته. 1 پیمانه. مغز پسته تازه. 200 گرم. زعفران حل کرده. 1 قاشق سوپخوری. فیله پرتقال. یک عدد پرتقال. طرز تهیه خورش پسته و پرتقال :. روغن کنجد و پی ...

طرز تهیه خورش پسته و پرتقال



 

پخت خورش پسته و پرتقال,طرز پخت خورش پسته و پرتقال

پخت خورش پسته و پرتقال

 

مواد لازم برای خورش پسته و پرتقال برای 4 نفر :

 روغن كنجد  3 قاشق سوپخوری
پياز خرد كرده  1 عدد 
نمک و فلفل قرمز  به ميزان لازم 
زردچوبه  يک دوم قاشق چايخوری 
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
رب نارنج 1 قاشق چايخوری
قارچ ورقه ای خرد كرده 4 عدد
پنير توفوخرد كرده 100 گرم
پودر تخم گشنيز يک دوم قاشق چايخوری
لوبيا چشم بلبلی پخته 1 پيمانه
مغز پسته تازه 200 گرم
زعفران حل كرده 1 قاشق سوپخوری
فیله پرتقال يک عدد پرتقال

 

طرز تهیه خورش پسته و پرتقال :

روغن كنجد و پياز را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت اجاق قرار دهيد تا پياز قدری طلایی شود. آن گاه نمک، فلفل، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، رب نارنج، قارچ و پنير را در پياز تفت دهيد.

 

حالا پودر تخم‌گشنيز، لوبيا، پسته، زعفران و فيله‌های پرتقال را به خورش بيفزائيد و با حرارت ملايم چند دقيقه خورش را بپزيد تا كاملا مزه‌دار شود. اينک خورش را به همراه چلو برای پذيرایی در ظرف مناسبی بكشيد.

 

منبع : shooroshirin.ir

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه