طرز تهیه باقلواى پاكستانى

طرز تهیه باقلواى پاكستانى


باقلواى پاكستانى,تهیه باقلوای پاکستانی

طرز تهیه باقلوا پاکستانی / تزیین باقلوای پاکستانی با پسته و گردو


آماده سازی : 90 دقیقه
پخت : 20 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه باقلواى پاكستانى :

 

 ورمیشل پاکستانی  200 گرم
 روغن مایع  50 گرم
 شیر عسلی 200 گرم
 خردهاى نگينى پسته و گردو روی هم 200 گرم
 پودر هل و دارچین ( تازه آسياب كرده ) از هر كدام 1 قاشق چای خوری
 گلاب 50 میلی لیتر
زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری
کره 30 گرم


طرز تهیه باقلواى پاكستانى :
ابتدا ورميشل ها را باروغن مايع و كره كمى تفت ميدهيم ( مراقب باشيم نسوزه ) سپس خردههاى گردو وپسته ، گلاب ، هل ، دارچين و زعفران را اضافه ميكنيم و كمى تفت ميدهيم و شير عسل را به مواد اضافه ميكنيم ... كمى تفت ميدهيم و از روى حرارت برمى داريم .

باقلواى پاكستانى, پخت باقلواى پاكستانى

 

 

ورمیشل,ورمیشل پاکستانی

مواد لازم جهت تهیه باقلوای پاکستانی : ورمیشل پاکستانی


وقتى كمى خنك شد ( ولرم باشد) داخل قالبهاى مينى مافين ريخته و حداقل يك ساعت صبر ميكنيم تا شكل قالب رو بگيرند . (خارج از يخچال ) بعد از اينكه باقلواها را از قالب خارج كرديم آماده است براى تزئين و نوش جان كردن ...

 

باقلواى پاكستانى, پخت باقلواى پاكستانى

باقلوای پاکستانی

 

باقلواى پاكستانى, پخت باقلواى پاكستانى

تزیین باقلوای پاکستانی با پسته

 

منبع : beryooni.com

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه