پخت خوراک رشته و عدس قالبی. مواد لازم برای خوراک رشته و عدس قالبی :. عدس. 150 گرم. سینه بوقلمون حبه ای خردکرده. 350 گرم. نمک. به میزان لازم. زعفران حل کرده. 1 قاشق چایخوری. پوست پرتقال یا پوست لیموی رنده کرده. 1 قاشق چایخوری. کره. 75 گرم. قیسی. 10 تا 12 عدد. کشمش. 150 گرم. خرمای هسته گرفته. 150 گرم. دارچین. 1 قاشق چایخوری. ادویه پلوئی. یک دوم قاشق چایخوری. خلال نارنج شیرین کرده. 3 قاشق سوپخوری. گردوی خردکرده. 100 گرم. روغن مایع. 2-3 قاشق سوپخوری. رشته پلوئی. 500 گرم. طرز تهیه خوراک رشته و عد ...

خوراک رشته و عدس قالبی



 

پخت خوراک رشته و عدس,درست کردن خوراک رشته و عدس

پخت خوراک رشته و عدس قالبی

 

مواد لازم برای خوراک رشته و عدس قالبی :

عدس  150 گرم 
 سینه بوقلمون حبه ای خردكرده 350 گرم 
 نمک  به میزان لازم
 زعفران حل كرده  1 قاشق چایخوری
پوست پرتقال یا پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری
کره 75 گرم
قیسی 10 تا 12 عدد
كشمش 150 گرم
خرمای هسته گرفته 150 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
ادویه پلوئی یک دوم قاشق چایخوری
خلال نارنج شیرین كرده 3 قاشق سوپخوری
گردوی خردكرده 100 گرم
روغن مایع 2-3 قاشق سوپخوری
رشته پلوئی 500 گرم

 

طرز تهیه خوراک رشته و عدس قالبی :

ابتدا عدس را بپزید. در ظرف مناسبی بوقلمون، نمك، نیمی از زعفران و پوست لیموی رنده كرده را با هم مخلوط كنید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود. حالا مقداری از كره را در ماهیتابه مناسبی روی اجاق گرم كنید، بوقلمون را در آن تفت دهید، شعله را كم كنید، در ظرف را بگذارید و به مدت 15 دقیقه بپزید.

 

قدری كره در تابه دیگری بریزید و قیسی‌ را همراه با زعفران باقیمانده تفت دهید. بعد كشمش و خرما را نیز جداگانه همراه با دارچین و ادویه تفت دهید. اینک بوقلمون، قیسی، كشمش، خرما، خلال نارنج و گردو را مخلوط نمائید. در این مرحله، در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی حرارت به جوش آورید، نمك و روغن مایع را بیفزائید و پس از آن رشته‌ و عدس را بریزید.

 

آن را آبكش كنید و مقداری آب روی آن بریزید. حالا كف و دیواره ظرف نسوز مناسبی را با مقداری كره چرب كنید، نیمی از عدس و رشته ها را كف ظرف بریزید، مخلوط فراهم كرده را روی عدس و رشته بدهید. سپس بقیه رشته‌ و عدس را بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید.

 

در صورت لزوم، كمی كره روی رشته ها بریزید. اكنون ظرف را در فر، با دمای 220 درجه سانتیگراد بگذارید و خوراک را به مدت نیم ساعت بپزید. آنگاه در ظرف مناسبی برگردانید و اطراف آن را با خرما و قیسی تزئین نمائید.

 

منبع : shooroshirin.ir

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه